روغن فندق

یک فندق که به اندازه یک مروارید است، سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌هایی مانند منیزیم، پتاسیم، کلسیم، فولات، روی، آهن، منگنز، ویتامین A، C، E، K، تیامین، ریبوفلاوین، پیریدوکسین، اسید پانتاتپنیک و نیاسین است.
روغن فندق یکی از مفیدترین داروهای گیاهی موضعی است که از میوه فندق بدست می آید. این روغن خوش عطر و طعم که مصرف خوراکی و موضعی دارد در درمان سرفه های مزمن ، خروج اخلاط از ریه و درمان برخی از بیماریهای کبد و سم زدایی و پاکسازی آن بسیار مفید است و علاوه بر آن تاثیر فوق العاده ای بر مو و پوست شما دارد با فندق می توانید پوستی صاف و موها و ابروانی پرپشت و زیبا داشته باشید.
میل به زیبا تر بودن و داشتن چهره جذاب و زیبا در هر فردی ، بخصوص  در دختران و خانمهای جوان دیده می شود. مژه ها به دلیل اینکه چشم ها را قاب می کنند و می توانند گیرایی چشم را تحت تاثیر قرار دهند بسیار مورد توجه هستند همچنین داشتن  ابرو هایی پرپشت و زیبا به داشتن چهره ای زیباتر و جوانتر کمک میکنند. متاسفانه اکثر خانم ها به سراغ راحت ترین روش ( البته مضر و آسیب رسان ) برای زیباتر کردن مژه ها میروند که شامل ریمل ، کاشت مژه و مژه مصنوعی است. چه چیزی می تواند بهتر از این باشد که بدون نگرانی از آسیب مواد مضر و بدون استفاده از مواد آرایشی ، مژه های پرپشت تر و سالم تری داشته باشیم.
روغن فندق یکی از انواع روغن های گیاهی مفید و پرخاصیتی است که برای سلامتی و تقویت رشد ابرو و مژه و همچنین برای جلوگیری از ریزش مو، مورد استفاده قرار می گیرد و جایگزین خوبی برای انواع لوازم آرایشی و انواع ماسک های زیبایی پوست و مو بشمار می رود.

تولید علمی این محصول در پدربزرگ

با توجه به اینکه یکی از اهدف ارائه این محصول استفاده بمنظور رویش مو مخصوصا تقویت مژه و ابرو می باشد مجموعه پدربزرگ حساسیت ویژه ای در تهیه فندق مورد نیاز برای روغن گیری دارد. از مغذی ترین و باکیفیت ترین انواع فندق در جهان فندق ایرانی می باشد که بصورت ارگانیک و در منطقه شمال کشور می روید . در تهیه این روغن از فندق صد در صد ایرانی استفاده می شود علاوه بر آن بدلیل اینکه در فرآیند روغن گیری هیچگونه حرارتی به دانه وارد نمی شود تمامی خواص فندق حفظ شده و محصول نهایی با کیفیت فرابکر (Extra Virgin) تولید می شود.روغنی که با روش پرس سرد تهیه می شود بسیار مغذی بوده ، عطر و طعم قوی تری دارد.

خواص محصول

تاثیرات درمانی

  • خروج خلط از ریه
  • سلامت ماهیچه قلب
  • تقویت مغز 
  • رفع کم خونی

خواص بهداشتی

  • مناسب پوستهای حساس
  • خوشبو کننده هوا
  • بعنوان کرم و لوسیون بعد از اصلاح

عملکرد آرایشی

  • تقویت و رشد مژه و ابرو
  • رشد و تقویت مو
  • کلاژن ساز و ضد چروک
  • مناسب پوستهای حساس

ارزش غذایی

  • مناسب برای دسر و سالاد
  • عطر و طعم فوق العاده
  • سرشار از ویتامینها و املاح معدنی
سفارش محصول

شما می توانید از طریق حساب کاربری خود اقدام به خرید این محصول نمایید.

فصل تولید: تمام فصول سال

بهترین زمان مصرف: یکسال بعد از تاریخ تولید

وضعیت فروش: آماده برای فروش

اندازه و وزن: در اوزان ۱۰۰۰ ، ۵۰۰ ، ۲۵۰ سی سی و ۶۰ سی سی پمپی.


 

با این محصول بیشتر آشنا شوید

نام لاتین : Common Hazel
نام علمی : Corylusavellana
خانواده : Betulaceae یا Corylaceae

فندق درختچه ای است به ارتفاع تقرباً ۲ متر که برگ های آن پهن و نوک تیز است و در محیط مناسب و مساعد برای رشد آن گاهی تا ارتفاع ۶ تا ۷ متر نیز می رسد و به سهولت می تواند جنگل انبوهی از درختان فندق ایجاد کند. برگهای درخت فندق پهن و نوک تیز با دو ردیف دندانه ، به رنگ سبز و گلهایی بر دو نوع نر و ماده دارد. میوه این درخت که فندق نامیده می شود ، در حالت تازه در پوشش سبز رنگی پوشیده شده است ولی تدریجا پس از خشک شدن از آن جدا می شود.
فندق یکی از آجیل‌های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان و به ویژه در بین مردم ایران است. این میوه خوشمزه و سودمند دارای ارزش غذایی بالایی بوده از مهمترین خواص فندق می توان به مغذی و مقوی بودن آن ، خاصیت ضد سرطان ، ضد چربی و ضد کرم اشاره نمود.
فندق در سطح تجاری بیشتر در ترکیه ، ایتالیا ، یونان ، گرجستان ، در جنوب ایالت اسپانیایی کاتالونیا ، در شهرستان کنت انگلستان و همچنین در ایالت واشینگتن و اورگن ایالات متحده و در ایران در مناطق الموت قزوین و اشکورات رودسر گیلان (پرندان ، مایستان ، کُجید ، شَوَک ، دیماجانکش و…) ، شهسوار و رامسر در مازندران تولید می‌شود. ترکیه با تولید تقریباً  ۷۵٪ از فندق جهان ، بزرگ‌ ترین تولید کننده این میوه در بین کشور های جهان می‌باشد.
اشکورات رحیم آباد رودسر نیز بزرگ‌ ترین تولید کننده فندق و به عنوان پایتخت فندق ایران شناخته می ‌شود.

  • مغز فندق در حدود ۶۰ درصد روغن دارد که به رنگ رزد روشن بوده و دارای طعم ملایم و بوی مطبوعی می باشد.از روغن فندق در تغذیه، عطر سازی و نقاشی استفاده می شود. مغز فندق مقدار زیادی فسفر دارد.
  • فندق دارای خواص زیادی است و دارای پروتئین ، مواد چرب ، کلسیم ، فسفر و پتاسیم می باشد. فندق گرم و خشک است و برای بیماری قند مفید است.
  • این دانه روغنی برای تقویت بدن ، روده و معده ، سرفه ، درد سینه و کبد مفید است. سموم را از بدن خارج کرده و برای ریزش مو و سوزش مجاری ادرار مفید می باشد ولی فشار خون را بالا می برد.
  • اگر شما فعالیت فکری زیادی دارید بهتر است فندق بخورید چون به دلیل فسفر زیاد مغز شما را تقویت می کند. ولی به خاطر داشته باشید افراط در خوردن این دانه روغنی باعث نفخ و گاز شکم و استفراغ می شود. اگر سرد مزاج هستید بهتر است فندق را با آب و عسل بخورید و اگر گرم مزاجید با سکنجبین میل کنید.
  • در میان چهار مغز ها که بادام ، پسته، گردو، فندق یک چهار مغز مهمی در سلامتی و تقویت مغز به صورت خوراکی می باشد.
  • در صنعت روغن گیری نیز هر کدام از این چهار مغزها کاربرد دارویی ،درمانی و تغذیه ای هم دارند ،حال چه در طب اخلاطی یا سنتی ایرانیانی چه در طب امروزی برای خودشان جایگاه ویژه ای دارند.
  • اما قبل از اینکه در مورد روغن فندق صحبت کنیم نیاز است که ریخت شناسی این میوه را بشناسیم و در مورد این گیاه آشنایی پیدا کنیم و طرز رشد آن ، استخراج روغن و مقدار مواد موثره ای که این میوه بسیار مهم دارد را به صورت علمی بررسی کنیم . اما نیاز است که یک گزیده ای کوتاه در باب روغن فندق که در دیدگاه طب اخلاطی ارزش روغن ها به لحاظ خوراکی و موضعی آن است اول روغن های حیوانی مانند روغن زرد ، روغن دنبه ، روغن حیوانی گاوی و بعد روغن های گیاهی مانند روغن زیتون ، روغن کنجد و روغن فندق می باشد،  اما استفاده خوراکی آنها باید حتما موارد مزاج شخص و مصلح آن روغن مشخص شود تا موجب بروز مشکلات نشود.
  • این گیاه از تیره فندق بوده و گیاه یک‌ پایه بشمار می‌آید. گل‌ های نر و ماده آن روی شاخه‌های یک‌ ساله و به طور جداگانه تشکیل می شوند. گل‌های نر به صورت شاتون در جانب شاخه‌های یک‌ ساله قرار دارند و گل‌ های ماده نیز در جانب و یا انتهای شاخه‌های یک‌ ساله با کلاله قرمز رنگ و به صورت خوشه‌ ای حاصل می‌شوند. هر گل‌ آذین گل‌ های ماده فندق ۱۰ عدد گل کوچک دارد اما در هر خوشه ۳-۲ عدد میوه تشکیل می‌شود. گل‌ های فندق ۳ تا ۴ سال پس از کاشت ظاهر می‌شوند. اما باردهی از ۵ الی ۶ سالگی آغاز می‌گردد و به مدت ۲۰-۱۰ سال درختان فندق باروری اقتصادی دارند.
  • میوه‌های فندق از نوع میوه‌ های فندقه بوده و فرابر میوه ‌در طی فصل رشد سفت و سخت شده و چوبی می‌گردد و این میوه‌ ها داخل برگ‌ هایی که ظرف نامیده می‌شوند ، قرار دارند.
  • گر چه چوب فندق به سرمای زیاد مقاوم است اما به جوانه‌ های گل فندق در ۱۰- درجه سانتی‌ گراد آسیب جدی وارد می‌شود و موجب کاهش محصول می‌گردد. زیرا فندق در طول ماه‌ های زمستان شکوفه می‌دهد و تولید محصول خوب به مناطقی محدود می‌شود که دریا از اثر سرمای زمستان در حین گلدهی جلوگیری نماید.
  • از مناطق کشت فندق در ایران می توان به ارومیه ، قزوین و گرگان اشاره نمود.
  • فندق غنی از روغن است. در واقع ۶۰ تا ۷۰ درصد فندق از روغن تشکیل شده است.
  • طبیعت روغن فندق گرم و خشک می باشد.
  • روغن فندق یکی از مفید ترین داروهای گیاهی موضعی است که از میوه و پوست فندق بدست می آید. این روغن که مصرف خوراکی و موضعی دارد در درمان سرفه های مزمن ، خروج اخلاط  از ریه و درمان برخی از بیماریهای کبد و سم زدایی و پاکسازی آن بسیار مفید است.
  • فندق سرشار از ویتامین های C , E , K و پتاسیم ، کلسیم ، روی ، آهن و منگنز است. روغن فندق بهترین منبع شناخته شده ویتامین E است که برای سلامت ماهیچه‌ های قلب و دیگر ماهیچه‌ های بدن ضروری است. این ویتامین همچنین برای عملکرد طبیعی سیستم تولید مثل ضروری می‌باشد. ویتامین E از تجزیه و همولیز گلبول‌ های قرمز خون جلوگیری می‌کند، بنابراین به عنوان نوعی محافظ در برابر کم خونی یا آنمی عمل می‌کند. از دیگر فواید ویتامین E که در فندق به وفور یافت می‌شود، پیشگیری و ممانعت از عوامل ایجادکننده سرطان می‌باشد. اگر سرطان قبلاً در بدن شکل گرفته باشد، ویتامین E با سلول‌های سرطانی می‌جنگد.

ترکیبات شیمیایی مواد اولیه بکار رفته در محصول

روغن فندق به طور عمده شامل اسید اولئیک ، اسید لینولئیک اسید چرب ، اسید استئاریک و لینولنیک اسید می باشد. همچنین این روغن حاوی فیتواسترول (۱.۲ تا ۱.۴ گرم به ازای هر کیلوگرم روغن) ، ویتامین  ای  (۴۷ تا ۵۴ میلی گرم در هر ۱۰۰ گرم روغن) و آلفا توکوفرول (حدود ۸۸%) می باشد.
این روغن حاوی حدود (۲۰ تا ۵۰ میلی گرم از اسکوالین در هر ۱۰۰ گرم) از روغن و ( ۱۱۰ تا ۱۴۰میلی گرم فیتواسترول در هر ۱۰۰ گرم ) میباشد، همچنین شامل مواد معدنی مانند پتاسیم ،کلسیم و منیزیم است.
روغن فندق شامل پلی فنول ها بوده و در بین روغن های حامل ، بیشترین غلظت از فلاونوئیدها را دارا می باشد. این فراوانی به دلیل حضور کاتچین و تانن می باشد.


 ارزش غذایی مواد اولیه بکار رفته در تولید محصول

فندق به دلیل داشتن ترکیبات چربی ، پروتئین ، کربوهیدرات ، ویتامین ای ، مواد معدنی ، فیبرهای رژیمی ، فیتوسترول (بتاسیتوسترول) و آنتی‌اکسیدان‌های فنولیک مثل فلاوان ، دارای جایگاه خاص در میان انواع دانه‌های خشک شده از نظر مواد مغذی و سلامتی است. فندق یک منبع خوب از ویتامین‌های B1 ، B2 و B6 است. این ویتامین‌ها برای حفظ سلامت مغز و خون‌سازی ضروری هستند ، مخصوصاً برای کودکان در حال رشد. مصرف ۲۵ تا ۳۰ گرم فندق در روز ، تمامی ویتامین E مورد نیاز در روز را تأمین می‌کند و برای پیشگیری از بیماری‌های عروق سیاهرگ قلبی و سرطان کافی است.

املاح فندق فندق دارای مواد معدنی زیر می‌باشد:

  • کلسیم ، که برای رشد استخوان‌ها و دندان‌ها ضروری است.
  • آهن ، که در خون‌سازی نقش دارد.
  • روی ، که نقش مهمی در هورمون‌های جنسی دارد.
  • پتاسیم ، که برای تحریک سیستم عصبی و عملکرد مناسب عضلات و ماهیچه‌ها ضروری است.

فواید روغن فندق برای سلامتی مو و مژه و ابرو

  1. تقویت مژه و ابرو
    برای بسیاری از خانمها و دختران جوان مهم است که مژه هایی پر پشت و بلند داشته باشند. این روغن بدلیل داشتن ویتامین A وC باعث تقویت و پرپشتی موهای مژه و ابرو ها می شود. بهتر است این کار بدون واسطه انجام شود برای این کار کافی است سر انگشتان را آغشته به روغن فندق کرده و ابروها و مژه ها را ماساژ داد تا به پیاز مو نفوذ کند.
    جهت مژه و ابرو روزانه ۲ تا ۳ نوبت به محل ماساژ داده و بعد از ۲ تا ۳ ساعت شستشو شود. بعد از یک ماه متوجه نتیجه آن می شوید و جذابیت و زیبایی چشم هایتان بیشتر می شود.
  2. جلوگیری از ریزش مو
    روغن فندق باعث جلوگیری از ریزش مو می شود. پروتئین و مینرالهای موجود در روغن فندق باعث قطع ریزش مژه، ابرو و موی سر شده و همزمان در تقویت و پرپشت کردن آنها اثر بسیار قابل توجهی دارد. جهت رشد موها محلول روغن فندق و کرچک مفید است.
    جهت موی سر روزانه ۲ نوبت به موها و کف سر ماساژ داده و روز بعد شستشو شود. برای جلوگیری از ریزش مو پوست فندق را بسوزانید و خاکستر آن را با پی بز مخلوط کرده به قسمت هایی که مو ریخته ماساژ دهید.
  3. درمان موخوره
    روغن فندق برای موهای خشک و آسیب دیده مناسب است . برای درمان مو خوره روغن فندق را با سرکه مخلوط کرده و با آب رقیق کنید و روی سر ماساژ دهید. استفاده منظم از روغن فندق به تغذیه و حفظ رطوبت موها کمک می کند.

فواید روغن فندق برای پوست

  1. درمان چین و چروک
    روغن فندق پیری زودرس پوست را به تعویق می اندازد. روغن فندق موجب افزایش تولید کلاژن می شود و در کاهش و رفع خطوط ریز کمک می کند. با افزایش سنتز کلاژن و الاستین کمک بسزایی می کند و همچنین باعث تحریک میکروسیرکولاسیون (تبادلات خون و مواد محلول در آن میان بافت و رگ) خون می شود.
    جهت رفع چین و چروک۱ قاشق چای خوری روغن فندق و روغن جوانه گندم را مخلوط کرده روی پوست بمالید. بازسازی سلول های پوست با ماساژ بوسیله روغن فندق امکان پذیر است.
  2. درمان پوست چرب
    از جمله خواص روغن فندق درمان پوست چرب است. این روغن منافذ پوست را کوچک کرده و ترشح روغن از پوست را تنظیم می کند و باعث تمیز شدن پوست می شود و به دلیل داشتن خواص ضد باکتریایی  پوست را از جوش پاکسازی می کند. روغن فندق برای درمان آکنه و جلوگیری از ظهور دانه های سرسیاه استفاده می شود. از روغن فندق معمولا برای تولید صابون، لوسیون و سایر محصولات بهداشتی مخصوص پوست های چرب استفاده می شود.
    افرادی که پوستی چرب دارند برای رهای یاز چربی پوست خود میتوانند دو قاشق غذاخوری روغن فندق را با یک قرص آسپرین در نصف فنجان آب حل کرده و آن را حرارت دهید سپس صبرکنید تا این مخلوط خنک شده و آن را روی پوست خود بزنید.
    ماسک ضد آکنه روغن فندق برای پوست چرب
    ۱ قاشق غذاخوری خاک رس سبز را با روغن فندق و روغن جوجوبا (هر یک نصف قاشق چایخوری) مخلوط کرده و ۲ قطره روغن لیمو  به آن اضافه کنید. خمیر حاصل را روی پوست صورت بمالید و بعد از ۱۰ دقیقه با آب ولرم بشویید.
  3. مرطوب کننده پوست
    روغن فندق یک مرطوب کننده طبیعی بدون الکل است که باعث تحریک پوست می شود. از این رو برای پوستهای حساس مناسب است و خطری ندارد . روغن فندق خاصیت آبرسانی دارد و مرطوب کننده قوی است. مقدار ویتامین E و اسیدهای چرب موجود در فندق بالا است و به تغذیه و آبرسانی پوست کمک میکند .

    فواید روغن فندق برای سلامتی

  1. درمان بیماری های کبد
    فندق یکی از بهترین مغزیجات برای سم زدایی و پاکسازی کبد چرب است.
  2. رفع کم خونی
    مطالعات نشان می دهد که فندق به دلیل دارا بودن مقادیری آهن در ترکیبات خود می تواند یک درمان طبیعی برای کمبود آهن و کم خونی ناشی از فقر آهن باشد. روغن فندق سرشار از ویتامین E است، ویتامین E از تجزیه و همولیز گلبول های قرمز خون جلوگیری می کند بنابراین به عنوان نوعی محافظ در برابر کم خونی یا آنمی عمل می نماید. سرشار از آهن است که در خون سازی نقش مهمی ایفا می کند و همچنین هورمونهای جنسی را تعدیل می نماید.
  3.  تقویت ذهن
    ماساژ سر با روغن فندق می تواند باعث تقویت ذهن و مغز شود.
  4. مقوی معده و روده
    روغن فندق مقوی روده ها و معده است ، سموم بدن را خارج می سازد .
  5. کاهش کلسترول و پیشگیری از سرطان
    بتاسیتوسترول که به مقدار قابل توجهی در روغن فندق موجود است اثر فوق العاده ای در کاهش کلسترول و پیشگیری از سرطان ( مخصوصاً سرطان سینه و پروستات ) دارد بنابراین مصرف روزانه ۱۰ گرم  روغن فندق بدن را هم در برابر بیماریهای قلبی و هم در برابر سرطان محفوظ می دارد.
  6. تقویت مغز
    روغن فندق به دلیل داشتن فسفر فراوان مغز را تقویت می کند. ویتامینهای B2 و B1 و B6 موجود در این روغن به حفظ سلامت مغز و خون سازی کمک کرده.
  7. سلامت ماهیچه قلب
    لینولئیک اسید موجود در روغن فندق نقش خیلی مهمی در رشد و سلامت اندام ها دارد. ، و همچنین بدلیل دارا بودن مقدار قابل توجهی ویتامین E برای سلامت ماهیچه های قلب و دیگر ماهیچه ها بسیار مفید است. پتاسیم موجود در این روغن باعث تحریک سیستم عصبی و عملکرد مناسب عضلات و ماهیچه ها می گردد.
  8. مفید برای استخوان ها و دندان ها
    کلسیم موجود در روغن فندق برای رشد استخوانها و دندانها ضروری می باشد.
  9. کاهش وزن
    فندق حاوی مقادیر بالایی تیامین است که متابولیسم بدن را افزایش می دهد و باعث لاغری و کاهش وزن می شود .
  10. درمان سرفه
    برای درمان سرفه های مزمن و خروج خلط از ریه از روغن فندق استفاده می شود .
  11. ماساژ درمانی
    روغن فندق به عنوان یک حامل که وظیفه ی جذب عطر و طعم و مواد تشکیل دهنده فعال از روغن های ضروری را دارد عمل می کند. این روغن برای ماساژ عالی است و احساس چربی بر روی پوست باقی نمی گذارد. این روغن قبل از اینکه روی بدن بلغزد یا ایجاد چربی نماید به پوست نفوذ می کند. روغن فندق به طور گسترده توسط درمانگران ماساژ برای از بین بردن درد جسمی یا روانی استفاده می شود. مخلوط روغن فندق و نمک برای درمان سیاتیک مناسب می باشد.

طریقه نگهداری روغن
روغن فندق باید در جای خشک و خنک، دور از نور، گرما، تماس با هوا و در ظروف درب بسته تیره رنگ نگهداری شود.

طریقه مصرف روغن فندق در آشپزی
روغن فندق برای پخت و پز در درجه حرارت پایین مناسب است و بهتر است در سرخ کردن از آن استفاده نشود. اضافه کردن چند قطره روغن فندق روی سالاد یا اسنک عالی است، از این روغن برای تهیه کیک، بیسکویت و کوکی نیز استفاده می شود.

عوارض جانبی و مضرات روغن فندق

  • روغن فندق معمولا عوارض جانبی خاصی به دنبال ندارد اما افرادی که به فندق حساسیت دارند لازم است از مصرف این روغن اجتناب کنند.
  • مصرف خوراکی بیش از حد روغن فندق باعث افزایش شدید ویتامین E در بدن شده که با عوارضی همچون خستگی، ضعف، حالت تهوع، تاری دید، گاز و اسهال همراه است.
  • اگر از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید قبل از مصرف خوراکی روغن فندق با پزشک مشورت کنید.
  • فندق اگر به مقدر کم خورده شود به هیچ‌ وجه مضر نیست ولی افراط در خوردن آن ایجاد نفخ و گاز شکم کرده و استفراغ تولید می‌کند. برای جلوگیری‌ ، آنهائی‌ که سرد‌مزاج هستند باید فندق را با آب و عسل خورده و گرم‌ مزاجان با سکنجبین بخورند‌.
بیان اعجاز محصول از زبان بزرگان

خواص فندق از دیدگاه طب سنتی (کتاب مخزن الادویه حکیم عقیلی شیرازی)

ﺑﻨﺪق : همان ﻓﻨﺪق ﻓﺎرﺳﯽ اﺳﺖ و ﺑﻪ ﻋﺮﺑﯽ ﺟﻠﻮز ﻧﺎﻣﻨﺪ.
ﻃﺒﯿﻌﺖ آن : ﮔﺮم در آﺧﺮ اول و ﺧﺸﮏ در اواﯾﻞ آن
اﻓﻌﺎل و ﺧﻮاص آن : ﻣﺒﻬﯽ و ﻣﻘﻮی اﻣﻌﺎ ﺧﺼﻮص ﻣﻌﺎی ﺻﺎﯾﻢ و زﯾﺎده ﮐﻨﻨﺪه ﺟﻮﻫﺮ دﻣﺎغ و داﻓﻊ ﺳﻤﻮم ﺑﺎرده ﺑﻪ ﻧﺎﺷﺘﺎ ﺧﻮردن و ﺑﻌﺪ از ﻃﻌﺎم و ﺑﺎ اﻧﺠﯿﺮ و ﺳﺪاب و ﻋﺴﻞ و ﺟﻬﺖ ﮔﺰﯾﺪن ﻋﻘﺮب و ﯾﮏ اوﻗﯿﻪ آن ﺑﺎ ﻋﺴﻞ ﺟﻬﺖ ﺳﺮﻓﻪ ﻣﺰﻣﻦ و ﺑﺎ ﻋﺴﻞ و ﯾﺎ ﺷﮑﺮ ﺟﻬﺖ ﺳﺮﻓﻪ و اﻋﺎﻧﺖ ﺑﺮ اﺧﺮاج ﻧﻔﺚ ﺻﺪر و رﯾﻪ و ﺗﻘﻮﯾﺖ ﺑﺎه و ﺑﻮ داده آن ﺑﺎ اﻧﺪک ﻓﻠﻔﻞ ﻣﻨﻀﺞ ﻧﺰﻟﻪ ﺑﺎرده و ﻣﻮاﻓﻖ ﺳﯿﻨﻪ و ﺷﺶ و ﺑﺎ اﻧﯿﺴﻮن ﺟﻬﺖ ﺧﻔﻘﺎن و ﻫﺰال ﮔﺮده و ﺣﺮﻗﮥ اﻟﺒﻮل و ﺗﻘﻮﯾﺖ ﺑﺎه و ﺳﻤﻮم ﺑﺎرده و زﻫﺮﻋﻘﺮب ﻧﺎﻓﻊ و ﺿﻤﺎد ﺳﻮﺧﺘﻪ ﭘﻮﺳﺖ آن ﺑﺎ ﭘﯿﻪ ﺧﺮس و ﯾﺎ ﭘﯿﻪ ﺧﻮک ﺟﻬﺖ داءاﻟﺜﻌﻠﺐ و ﺳﺎﯾﯿﺪه آن ﺑﺎ روﻏﻦ زﯾﺖ ﺑﺮﯾﺎ ﻓﻮخ اﻃﻔﺎل ﺷﯿﺮﺧﻮار ﺟﻬﺖ رﻓﻊ ازرﻗﯽ ﭼﺸﻢ و ﺳﯿﺎﻫﯽ ﺣﺪﻗﻪ و ﻣﻮی ﭘﻠﮏ اﯾﺸﺎن ﻧﺎﻓﻊ و ﮔﻮﯾﻨﺪ ﮔﺬاﺷﺘﻦ ﭼﻬﺎر ﻋﺪد آن در ﭼﻬﺎر رﮐﻦ ﺧﺎﻧﻪ و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺑﺎ ﺧﻮد ﻧﮕﺎﻫﺪاﺷﺘﻦ آن ﻣﺎﻧﻊ ﮔﺰﯾﺪن ﻋﻘﺮب اﺳﺖ و ﭼﻮن ﺑﺨﺎﯾﻨﺪ و در ﭼﺸﻢ ﺟﻬﺖ ﻃﺮﻓﻪ ﺑﭽﮑﺎﻧﻨﺪ ﻧﺎﻓﻊ و ﻣﻐﺰ آن اﻏﻠﻆ ﻣﻐﺰﻫﺎ اﺳﺖ و اﮐﺜﺎر ﺧﻮردن آن ﻣﻮﻟﺪ رﯾﺎح و ﺗﻤﺪﯾﺪ ﻣﻌﺪه و ﻣﻀﺮ ﻣﻌﺪه و ﻣﻬﯿﺞ ﻗﯽ و ﻣﺼﻠﺢ آن در ﻣﺒﺮود اﻟﻤﺰاج ﻣﺎءاﻟﻌﺴﻞ و ﻓﺎﻧﯿﺬ و در ﻣﺤﺮور ﺳﮑﻨﺠﺒﯿﻦ و ﺟﻼب و ﻣﻘﺸﺮ آن ﺳﺮﯾﻊ اﻻﻧﺤﺪار و ﻏﯿﺮ ﻣﻘﺸﺮ آن ﺣﺎﺑﺲ ﺑﻄﻦ و ﻣﺼﺪع و ﻣﺼﻠﺢ آن ﻓﺎﻧﯿﺬ و ﺟﻮارﺷﺎت ﻣﺴﻬﻠﻪ.
ﺑﺪل آن :ﺣﺐ اﻟﺼﻨﻮﺑﺮ و ﻣﻐﺰ ﮔﺮدﮐﺎن
ﻣﻘﺪارﺷﺮﺑﺖ آن : ﺗﺎ ﺑﯿﺴﺖ درﻫﻢ
روﻏﻦ آن ﮔﺮم  و  ﺧﺸﮏ در دوﯾم ﺟﻬﺖ ﺳﺮﻓﻪ ﺑﺎرد و درد ﺳﯿﻨﻪ و ﺟﮕﺮ ﮐﻪ از ﺑﺮودت ﺑﺎﺷﺪ و ﺗﺪﻫﯿﻦ آن ﺟﻬﺖ ﮔﺰﯾﺪن ﻋﻘﺮب و رﺗﯿﻼ ﻧﺎﻓﻊ
ﻣﻀﺮ ﻣﻌﺪه
ﻣﺼﻠﺢ آن ﻣﯿﺒﻪ و ﭘﻮﺳﺖ ﺳﺒﺰ آن در ﻏﺎﯾﺖ ﻗﺒﺾ و دو داﻧﮓ آن ﺣﺎﺑﺲ اﺳﻬﺎل ﮐﻬﻨﻪ و ﺟﻔﺖ آن ﺑﻪ دﺳﺘﻮر

نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود را به ما انتقال دهید

درخواست ها، تجربیات، میزان رضایت، انتقادات و پیشنهادات خود را در مورد این محصول با ما در میان بگذاریید. کارشناسان ما در اسرع وقت با شما مخاطب عزیز تماس خواهند گرفت و بسته به نوع درخواست و نیاز شما ، مشاوره مناسب را ارائه خواهند داد.