روغن نارگیل

روغن های طبیعی فواید بی شمار و شگفت انگیزی دارند. در این میان روغن نارگیل با خواص باور نکردنی و جادویی خود همواره در محصولات زیبایی مورد استفاده قرار می گیرد.
آیا براستی می توان از روغن نارگیل در طبخ غذا استفاده کرد؟
این روزها نام روغن نارگیل بیشتر بر سر زبان ها افتاده ، چون یک روغن چند کاره است. روغن نارگیل نه تنها خوراکی است و عطر و طعم دلپذیری دارد بلکه  برای تهیه غذا (روغن نارگیل بین دیگر انواع روغن از همه پایدارتر است . بطوریکه، حتی در دماهای بالا هم این روغن نمی‌سوزد و دود از آن بلند نمی‌شود) نیزمناسب است.

روغن نارگیل یک روغن همه فن حریف است.
روغن نارگیل یکی از سالمترین مواد غذایی و پرکاربردترین مواد موجود در کره زمین است. این روغن همه کاره ، ارزان و در دسترس است و کارکردن با آن بسیار آسان است. به دلیل مقادیر بالای مواد مغذی که دارد باعث لاغری و کاهش وزن شده و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و آلزایمر را از بین می برد.
همچنین روغن نارگیل سرشار از آنتی اکسیدانها و ویتامینها (C,E,D,K,B)، پروتئین و مواد معدنی از جمله کلسیم ، منیزیم، آهن و دیگر مواد معدنی مهم است.
در حوزه ی سلامت و زیبایی نیز کاربردهای زیادی دارد. این روغن خواص ضد عفونی کنندگی وضد ویروسی، آنتی باکتریال دارد (اسید لوریک و اسید کاپریلیک) و بشر را از بسیاری از مشکلات پوست و مو می رهاند.
در کنار همه این خوبیها نارگیل یک ماده غذایی بسیار سالم است که می توان با خیال راحت از آن استفاده کرد و تا کنون هیچ واکنش آلرژیک از مصرف آن گزارش نشده.

تولید علمی این محصول در پدربزرگ

روغن نارگیل به چند روش گرفته می شود. در مجموعه پدربزرگ با استفاده از پودر نارگیل ممتاز و با کیفیت بسیار بالا و بکار گیری از دستگاه های روغنگیری کلد پرس ، روغن نارگیل تولید می شود. از خصوصیات بارز این روش می توان حفظ ارزش غذایی ، حفظ خواص فوق العاده ماده اولیه و همچنین عطر و بوی دلنشین نارگیل را ذکر کرد. لازم به توضیح است که یکی از راههای تشخیص اصل بودن روغن نارگیل منجمد شدن آن در دمای زیر ۱۵ درجه سانتیگراد می باشد.

خواص محصول

تاثیرات درمانی

  • درمان آلزایمر
  • کاهش وزن 
  • مبارزه با سرطان 
  • درمان بیماریهای کلیه و کبد

خواص بهداشتی

  • کرم ضد سوختگی
  • مناسب برای ماساژ
  • دئودورات طبیعی
  • مفید برای دندان و لثه
  • پاک کننده آرایش

عملکرد آرایشی

  • رفع تیرگی دور چشم
  • نرم کننده و آبرسان پوست
  • تقویت و آبرسانی مو
  • حالت دهنده مو

ارزش غذایی

  • مناسب برای پخت و پز
  • غنی از مواد مغذی
  • حاوی پروتئین بالا
  • سرشار از مواد معدنی
سفارش محصول

شما می توانید از طریق حساب کاربری خود اقدام به خرید این محصول نمایید.

فصل تولید: تمام فصول سال

بهترین زمان مصرف: یکسال بعد از تاریخ تولید

وضعیت فروش: آماده برای فروش

اندازه و وزن: در اوزان ۱۰۰۰ ، ۵۰۰ ، ۲۵۰ سی سی و ۶۰ سی سی پمپی.


 

با این محصول بیشتر آشنا شوید

درخت نارگیل به عنوان درخت زندگی در بسیاری از کشورهای آسیای جنوب شرقی از جمله هند، فیلیپین و دیگر مناطق استوایی در نظر گرفته می شود و امروزه بیش از ۱۵۰۰ تحقیق وجود دارد که مفید بودن آن را برای سلامتی انسان تایید می کند.

خاستگاه

خاستگاه این گیاه یکی از موضوعات مورد بحث است بعضی از کارشناسان معتقدند نارگیل یکی از گیاهان بومی شبه جزیره آسیای جنوب شرقی است در حالیکه برخی دیگر شمال شرقی آمریکای جنوبی را خاستگاه این گیاه می‌دانند. فسیل های بدست آمده در نیوزیلند نشان می‌دهد در حدود ۱۵ میلیون سال پیش گیاهان کوچکی شبیه نارگیل در این ناحیه رویش می‌کردند. حتی سنگواره های قدیمی تر که در راجستان در هند کشف شده‌اند علی‌رغم خاستگاه نارگیل‌ها ، در بیشتر این مناطق گرمسیری بخصوص در طول خطوط ساحلی استوایی پراکنده هستند. چون میوه نارگیل سبک و شناور است این گیاه به آسانی توسط جریانات دریایی تا مسافتهای طولانی حمل می‌شود. نخل نارگیل در خاک های ماسه‌ای و نمکدار و در مناطق دارای نور خورشید فراوان و بارندگی‌های منظم (سالانه ۱۰۰–۷۵سانتیمتر) رشد می‌کنند بنابر این علت تجمع این گیاه در نواحی کرانه‌ ای تا حدی مشخص می‌شود. میوه‌هایی که از دریا در نواحی شمالی مثل نروژ جمع‌ آوری شده‌اند بسیار زیستا بوده و سپس تحت شرایط مناسب مذکور رشد نموده‌اند. از این رو نارگیل در جزایر هاوایی یک پلی نزی وارداتی قلمداد می‌شود که ابتدا دریانوردان پلی‌نزیایی آن‌ها را از سرزمینهای مادریشان در اقیانوس آرام جنوبی به این جزایر آوردند. این گیاه به سمت آب خم می‌شود و هر چه بیشتر رشد می‌کند، بیشتر خم می‌شود در نتیجه ، خشک میوه آن توسط آب دریا به اطراف پراکنده می‌شود. پوست سبک این میوه باعث می‌شود روی سطح آب شناور گردد. وقتی میوه نارگیل به‌ وسیله آب دریا به ساحل برده شد، در طی یک الی دو ماه شروع به سبز کردن برگ کرده سپس تعداد زیادی ریشه بلند در می‌آورد. این ریشه‌ های بلند محکم به درختهای در حال رشد می‌چسبند و در مقابل باد تند ساحلی مقاومت می‌کنند.
روغن نارگیل به انگلیسی Coconut oil یکی از بهترین انواع روغن گیاهی است که در انواع روغن نارگیل خالص و بکر و روغن نارگیل تصفیه شده در دسترس قرار می گیرد.
نارگیل از میوه‌های گرمسیری است که روغن آن خواص فراوانی دارد. حفظ سلامت مو ، کاهش استرس ، تقویت سیستم ایمنی ، کاهش ناراحتی‌های گوارشی ، افزایش سلامت استخوان‌ها و بهبود برخی عفونت‌ها از فواید مهم روغن نارگیل است. افزایش سوخت و ساز ، تعادل قند خون و محافظت از بدن در برابر ابتلا به قارچ‌‌ها از دیگر خواص روغن نارگیل است که به تازگی کشف شده است. محققان دریافته‌اند ترکیبات موجود در روغن نارگیل از طریق سه‌ مکانیزم باعث کاهش چشمگیر وزن می‌شوند.
روغن نارگیل در کشورهای غربی یک ماده غذایی ناشناخته محسوب می‌شود و بیشتر توسط  افرادی مصرف می‌شود که برای سلامت و تغذیه خود اهمیت قائلند.
در صورتی که در برخی از نقاط کره زمین ، نارگیل (که سرشار از روغن نارگیل است) جزئی از رژیم غذایی اصلی محسوب می‌شود که مردم برای نسل‌های متمادی آن را مصرف می‌کرده‌اند.
یکی از بهترین نمونه‌ های این جوامع ، مردم اهل توکلائو هستند که کشوری کوچک در جنوب اقیانوس آرام است.
مردم توکلائو بیش از ۶۰ درصد از کالری مورد نیاز خود را از مصرف نارگیل به دست می‌آورند. پس از تحقیق ، مشخص شد این افراد فوق‌العاده سالم هستند و  آمار ابتلا به بیماری‌ های قلبی در آن‌ها بسیار کم است.
یکی دیگر از نمونه‌های جوامعی که با خوردن نارگیل سلامتی خود را حفظ کرده‌اند ، اهالی کیتاوا هستند. کیتاوا یکی از جزایر اصلی مجموعه جزایر تروبریاند در غرب گینه نو است.
روغن نارگیل ، نوعی چربی اشباع شده‌ است که از میوه درخت نارگیل به دست می‌آید. از این روغن در تهیه مواد آرایشی بهداشتی و همچنین در غذاها استفاده می‌شود.
این روغن سرشار از نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط ، اسیدلوریک ، می‌باشد. روغن نارگیل‌ های غیر هیدروژن هم عمولاً بین دمای ۲۲ تا ٢۴ درجه سانتیگراد ذوب می‌شوند.
روغن نارگیل علاوه بر اینکه مصرف خوراکی دارد در حوزه ی زیبایی پوست و مو نیز کاربرد دارد.
فواید روغن نارگیل بر سلامتی ، مراقبت از پوست و مو ، تسکین استرس ، بیماری های قلبی ، کلسترول ، کاهش وزن ، مشکلات کلیه ، هضم ،  متابولیسم ، فشارخون بالا ، سیستم ایمنی ، بهداشت دندان ، دیابت ، قدرت و استحکام استخوانها ، HIV و سرطان را در بر می گیرد. این فواید می تواند به خاطر وجود اسید لوریک ، اسید کاپریک و اسید کاپریلیک وخواص ضدمیکروبی ، آنتی اکسیدانی ، ضدقارچی ، آنتی باکتریال ، آرامش بخشی آن باشد.
بدن انسان اسید لوریک را به مونولورین تبدیل می کند که گفته می شود به مقابله با ویروسها و باکتریهایی که بیماری هایی مثل تبخال ، آنفولانزا ، ویرویس سیتومگال  و حتی HIV را پدید می آورند ، کمک می کند. همچنین به مقابله با باکتری های مضری مثل لیستریا مینوسیتوژن و هلیکوباکتر پیلوری و تک یاختگانی مثل جاردیالاملیا نیز کمک می کند. در نتیجه این فواید مختلفی که روغن نارگیل برای سلامتی دارد ، با این که مکانیسم دقیق فعالیت این ماده هنوز مشخص نیست ، به میزان فراوان در روش های پزشکی هندی ها مورد استفاده قرار می گیرد.
روغن نارگیل معمولاً روغن محبوب ورزشکاران و به ویژه بدنسازان و افرادی است که رژیم می گیرند. دلیل این مسئله آن است که روغن نارگیل کالری کمتری نسبت به سایر روغن ها دارد و محتوی چربی آن به راحتی تبدیل به انرژی می شود و موجب انباشته شدن چربی در قلب و عروق نمی شود. روغن نارگیل همچنین به بالا بردن سطح انرژی و استقامت بدنی بدنسازان نیز کمک می کند و درنتیجه عملکرد تمرینی آنها را ارتقاء می بخشد.


ترکیبات شیمیایی مواد اولیه بکار رفته در محصول

روغن نارگیل سرشار از آنتی اکسیدانها و ویتامینها (C , E , D , K , B) ، پروتئین و مواد معدنی از جمله کلسیم ، منیزیم ، آهن و دیگر مواد معدنی مهم است.


ارزش غذایی مواد اولیه بکار رفته در تولید محصول

روغن نارگیل یکی از سالمترین مواد غذایی و پرکاربردترین مواد موجود در کره زمین است. این روغن همه کاره ، ارزان و در دسترس است و کارکردن با آن بسیار آسان است. به دلیل مقادیر بالای مواد مغذی که دارد باعث لاغری و کاهش وزن شده و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و آلزایمر را از بین می برد.
روغن نارگیل یکی از معدود خوراکی‌هایی است که می‌توان آن را در دسته سوپرفودها قرار داد. سوپرفود یا ابر غذا به آن دسته از مواد غذایی گفته می‌شود که تاثیر زیاد روی سلامتی مصرف کننده دارند.
ترکیب منحصر به‌ فرد اسید‌های چرب روغن نارگیل می‌تواند تاثیر مثبتی روی سلامتی شما داشته باشد. خواص روغن نارگیل خوراکی شامل کمک به لاغری ، عملکرد بهتر مغز و فواید شگفت‌انگیز متعدد دیگر است. حتی بدون مصرف خوراکی هم می‌توان از فواید روغن نارگیل برای پوست و مو بهره‌مند شد. خواص روغن نارگیل برای پوست و مو کمتر از خواص خوارکی آن نیست.
روغن نارگیل به‌ طور عادی در آشپزی ، مخصوصاً برای سرخ کردن و به‌ طور معمول به عنوان طعم دهنده در غذا استفاده می‌شود. از این روغن برای آشپزی هزاران سال است که استفاده می‌شود. در سال‌های اخیر این روغن به‌طور زیادی در سلامت و دایره غذایی طبیعی و گیاهخواران محبوب شده‌ است. این روغن در تبلیغات به عنوان پاپ کورن ، یک اسید چرب اشباع اضافه شده نقش دارد. روغن نارگیل از یک پرتئین بزرگ به نام اسید لورئیک که مونو لورئیک در بدن را مقلوب می‌کند تشکیل شده‌است. در غیر این صورت یک چربی تنها در داخل شیر پیدا می‌شود. توسط برخی از پرتئین‌های پروسه روغن لورئیک اسید تخریب می‌شود.
در حوزه ی سلامت و زیبایی نیز کاربردهای زیادی دارد. این روغن خواص ضد عفونی کنندگی وضد ویروسی ، آنتی باکتریال دارد (اسید لوریک و اسید کاپریلیک) و بشر را از بسیاری از مشکلات پوست و مو می رهاند.
در کنار همه این خوبیها نارگیل یک ماده غذایی بسیار سالم است که می توان با خیال راحت از آن استفاده کرد و تا کنون هیچ واکنش آلرژیک از مصرف آن گزارش نشده.
بد نیست بدانید که روغن نارگیل خالص و بکر به دلیل لوریک اسید موجود در آن در دمای اتاق جامد است اما روغن نارگیل تصفیه شده حتی در یخچال هم به صورت مایع باقی می ماند چون لوریک اسید آن حذف می شود.

مقدار مصرف روزانه روغن نارگیل
متخصصان توصیه می کنند که روغن نارگیل خوراکی را روزانه حداکثر تا ۳.۵ قاشق چاری خوری استفاده کنید ، چون بیشتر از آن برای سلامتی بدن و پوست مضر است.

ارزش غذایی روغن نارگیل (۱۰۰ گرم)

  • کالری : ۸۶۲
    چربی : ۱۰۰ گرم

۱۰ خاصیت روغن نارگیل بر اساس شواهد علمی

  1. روغن نارگیل سرشار از اسیدهای چرب با خواص دارویی قوی است.
  2. جوامعی که میزان زیادی روغن نارگیل مصرف می‌کنند سالم هستند.
  3. روغن نارگیل می‌تواند چربی‌ سوزی را افزایش دهد.
  4. روغن نارگیل می‌تواند میکروارگانیسم‌های مضر را از بین ببرد.
  5. روغن نارگیل می‌تواند احساس گرسنگی را کاهش دهد و به شما کمک کند کمتر بخورید.
  6. اسیدهای چرب روغن نارگیل ممکن است به کاهش تشنج کمک کنند.
  7. روغن نارگیل می‌تواند کلسترول خوب یا HDL را افزایش دهد.
  8. روغن نارگیل می‌تواند از سلامت پوست ، مو و دندان‌های شما محافظت کند.
  9. اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل می‌تواند باعث تقویت عملکرد مغز در بیماران آلزایمری شود.
  10. روغن نارگیل می‌تواند به از دست دادن چربی‌های مضر شکمی کمک کند.

مزایای روغن نارگیل برای پوست

روغن نارگیل یکی از معروف‌ ترین روغن‌های مورد استفاده توسط مردم جهت زیبایی و محافظت از پوست می‌باشد ! روغن نارگیل به دلیل داشتن خواص آنتی اکسیدان فراوان و ویتامین ای باعث کاهش چین و چروک‌های پوستی و جوان تر شدن پوست می‌گردد و همینطور به علت داشتن مقادیر بالای پروئین برای پوست مفید است. طبق تحقیقات انجام شده بر روی روغن نارگیل محققان دست یافتند که این روغن با داشتن SPF 8 می‌تواند به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی عمل کرده و احتمال آفتاب سوختگی را تا حد زیادی کاهش دهد و همینطور در صورت ایجاد سوختگی و کدر شدن پوست آن را در دراز مدت بهبود می‌دهد.

  1. می توانیم از این روغن به عنوان ژل لب برای رفع ترک های لب استفاده کنیم.
  2. نرم کننده طبیعی پوست بعد از حمام  یا به علت داشتن رایحه ای مطبوع به عنوان لوسیون استفاده می شود.
  3. درمان ترک و پینه پا.
  4. پاک کننده طبیعی آرایش.
  5. درمان بیماریهای پوستی از جمله آکنه و اگزما و ..
  6. با از بین بردن باکتری ها و قارچ های پوستی می تواند به درمان آکنه و جوش صورت کمک کند.
  7. گاهی ناخن ها می توانند خشک و شکننده باشند که روغن نارگیل می تواند به کمبود رطوبت پوست ناخن کمک کند.
  8. می توان از روغن نارگیل به عنوان کرم ضد آفتاب استفاده کرد.
  9. به علت بالا بودن آنتی اکسیدان در روغن نارگیل باعث کاهش التهاب و درمان آرتروز می شود.
  10. می توانید هنگام استفاده از تیغ از روغن نارگیل بعنوان خمیر ریش استفاده کنید.
  11. مانع بروز ترک های پوستی شکم در دوره ی بارداری می شود.
  12. این روغن هیچ حساسیتی برای نوزادان ایجاد نمی کند از این رو میتوان از آن برای ماساژ روی پوست نوزاد استفاده کرد.
  13. روغن نارگیل وقتی روی زخم مالیده شود لایه ای شیمیایی ایجاد میکند ، از بخش عفونی بدن در مقابل گرد و خاک هوا ، قارچ ، باکتری ها محافظت کند
  14. برای کبودی ها موثر است زیرا با ترمیم بافت های آسیب دیده روند بهبودی را تسریع می کند.
  15. این روغن درمان کننده بواسیر است که می توان آن را هم بصورت داخلی و هم خارجی استفاده کرد.
  16. خاصیت روشن کنندگی پوست را نیز دارد.

ماسک های زیبایی و درمانی با روغن نارگیل

  1. نارگیل + زیتون + گلاب = مرطوب کننده
  2. ¼پیمانه نارگیل + ۱۰ قطره روغن لیمو + ۱۰ قطره روغن درخت چای + ۲ قطره رزماری = درمان زگیل
    روزی ۴ بارمحل مورد نظر را ماساژ دهید.
  3. ۱۰ قاشق غذا خوری روغن نارگیل + ۳ ق غ بادام شیرین+ ۴ ق غ موم عسل + ۱۰ قطره روغن لیمو = کرم دست و صورت
    تمام مواد به جز روغن لیمو را با هم در یک ظرف روی حرارت قرار داده وقتی ذوب شد از روی حرارت برداشته و با روغن لیمو مخلوط کنید.
  4. نارگیل + روغن بادام = رفع سیاهی دور چشم
    هفته ای یک بار شب هنگام خواب ماساژ دهید.
  5. ½ قاشق چایخوری روغن نارگیل + ½ق چ زردچوبه = رفع سیاهی دور چشم
    هر روز به مدت ۱۵ دقیقه ماساژ داده شود.
  6. ق چ روغن نارگیل گرم + ۱ ق چ آبلیمو + ۱ ق چ عسل = دفع سیاهی دور چشم
    سه بار در هفته به مدت ۲۰ دقیقه ماساژ داده و سپس با آب سرد بشویید.
  7. روغن نارگیل + نمک دریایی = لایه بردار
  8. ½ پیمانه شکر قهوه ای+ ½ پیمانه نمک دریایی + ۱ ق آبلیموی تازه + ۱ ق عسل= لایه بردار
    هفته ای یک بار انجام شود.
  9. ق روغن نارگیل + ۱ ق جوش شیرین = جوش سر سیاه
    مخلوط را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه روی نقطه مورد نظر ماساژ دهید سپس با آب گرم بشویید.
  10. ½ ق غ روغن نارگیل + ½ ق آبلیمو ترش + ۱ ق ماست = مرطوب کننده پوست چرب
    مخلوط را روی پوست بمالید پس از ۱۵ دقیقه بشویید.

درمان جوش های سر سیاه با روغن نارگیل

دستور آن کاملا ساده است. یک قاشق سر خالی جوش شیرین را با یک قاشق سر خالی روغن نارگیل مخلوط کنید تا حالت خمیری یک دستی به دست بیاید. آرایش صورت خود را پاک کنید تا آلودگی روی آن نباشد. بعد این خمیر را روی صورت خود بمالید به حالت دایره وار به مدت ۳ تا ۵ دقیقه پوست صورت خود را با حرکات دایره وار ماساژ دهید. به خصوص گوشه بینی که معمولا جوشهای سرسیاه دارد.  بعد از ۵ دقیقه ماساژ صورت را با آب بشویید لازم نیست ماده شوینده بزنید. آب را به صورت بپاشید و به آرامی بشویید. بعد به آرامی صورت را خشک کنید. مقدار خیلی کم از روغن نارگیل را به صورتتان بمالید تا خشک نشود. نگران نباشید خیلی زود جذب صورتتان می‌شود. این کار را هفته ای سه بار انجام دهید و  بعد از یک ماه نتیجه اش را به ما نیز بگویید. چقدر در صورت خود تغییر ایجاد شد. تنها یک روز در میان روزی ۵ دقیقه وقت بگذارید. اما نتیجه ای می‌گیرید که با هیچ کرم و یا محصول آرایشی و بهداشتی گران قیمت قابل مقایسه نیست.

مزایای روغن نارگیل برای مو

  1. نرم کننده طبیعی مو که می توانید از این روغن قبل یا بعد یا حتی در زمان استحمام از آن استفاده کنید.
  2. به این علت که روغن نارگیل کمبود پروتئین مو را تا حدی جبران می کند ، باعث ضخامت مو می شود.
  3. با افزایش رطوبت و آبرسانی موها مانع موخوره شدن و آسیب دیدگی مو می شود.
  4. با آغشته کردن موها هنگام خواب به روغن نارگیل باعث رفع شوره سر می شود.
  5. روغن نارگیل به دلیل اسیدهای چرب موجود در آن رشد موها را تحریک می کند.
  6. این روغن باعث از بین رفتن شپش می شود.
  7. به دلیل اینکه روغن نارگیل سرشار از ویتامین E است از پیری زودرس و چروک پوست جلوگیری می کند.

ساخت انواع ماسک مو با روغن نارگیل

  • روغن نارگیل + رزماری = تقویت رشد مو و افزایش سلامت کف سر
    هفته ای سه بار نیم ساعت قبل از حمام
  • روغن نارگیل + روغن نعنا = افزایش ضخامت مو
  • روغن نارگیل + سیر له شده = قطع ریزش مو
  • روغن نارگیل + روغن درخت چای  = قطع ریزش مو
    نیم ساعت قبل از حمام
  • روغن نارگیل + روغن کرچک = رشد مو
  • روغن نارگیل + میوه ی آووکادو = حالت دهنده موهای خیلی خشک
  • ۳ ق غ روغن نارگیل گرم + تخم مرغ خام = درمان موخوره
    موها را به مدت یک ساعت به محلول آغشته کنید و سپس بشویید.
  • ابتدا موها را با سرکه سیب بشویید بعد از خشک شدن موها ، روغن نارگیل را به کل مو آغشته کنید و پس از ۱۲ تا ۲۴ ساعت بشویید.
    این کارها را برای حفظ و سلامت مو انجام دهید.

درست کردن کرم مو با روغن نارگیل
کرم مو عمیقاً موهای خشک و تیره را تغذیه می کند و به شما موهای درخشان می دهد.
۱ قاشق چای خوری روغن زیتون را با قطراتی روغن نارگیل ترکیب کنید و خوب تکان دهید و مقداری از آن کرم را روی مو بمالید و بعد از ۴۵ تا ۶۰ دقیقه با آب بشویید ، استفاده منظم از این ترکیب موهای درخشان و قوی به افراد می دهد.

روش ساخت شامپو تقویت کننده موی سر با روغن نارگیل
یکی از بهترین دستور های مراقبتی مو برای نرمی و مشکلات پوست سر است.
۱/۳  فنجان روغن نارگیل را با شیر نارگیل داخل قابلمه ترکیب کنید و دقایقی روی حرارت کم بگذارید و داخل بطری بریزید و یک فنجان صابون زیتون مایع به آن اضافه کنید و تکان دهید و روی مو بمالید و بعد با آب بشویید. این شامپو اندازه شامپوهای صنعتی کف نمی کند و ترجیحاً از رزماری ، پرتقال و نعناع هم می توانید استفاده کنید.

نرم کننده طبیعی مو با روغن نارگیل
روغن نارگیل هم به عنوان نرم کننده عمل می کند و با ویتامین E و روغن جوجوبا ترکیب شود و در درمان خارش ، خشکی و پوسته پوسته شدن مناسب است.
یک قاشق غذا خوری روغن ویتامین E ، روغن جوجوبا را با ۱۰ قطره روغن اساسی ، ۳/۲  فنجان روغن نارگیل ترکیب کنید تا کرم نرم کننده ی بدست بیاید و داخل شیشه ای نگه داری کنید و بعد از شست و شوی مو با آب از روغن و شامپوی نارگیل استفاده کنید.

روغن نارگیل برای رفع خشکی و پوسته پوسته های سر
روغن نارگیل بهترین روغن برای بهبود خشکی ، پوسته پوسته شدن مو است ، موها را شانه کنید و روغن نارگیل ذوب شده را شبانه قبل از خواب روی مو بمالید و دقایقی موها را ماساژ دهید و پلاستیک یا کلاهی سر کنید و بعد با شامپو بشوید و بنابر موی که دارید یک یا دو بار در هفته انجام دهید.

روش تهیه رنگ مو با روغن نارگیل و قهوه
روغن نارگیل به عنوان نوعی رنگ طبیعی به حساب می آید.
۲ قاشق روغن نارگیل و ۱ قاشق قهوه کوبیده را داخل فنجانی از قهوه ترکیب کنید و روی مو بمالید و بعد از ۴۵ یا ۶۰ دقیقه دیگر بشوید هرچه بیشتر بماند مو تیره تر می شود.
نکته : برای داشتن موهای بلوند و روشن ¼ فنجان آبلیمو و روغن نارگیل و ½ فنجان چای بابونه ترکیب کنید و از ریشه روی مو بمالید و ۵۰ تا ۸۰ دقیقه زیر نور آفتاب یا با سشوار مو را خشک کنید.


خواص روغن نارگیل در طب سنتی (از کتاب مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی شیرازی)

  • اسامی : نارجیل ، ناریل ، نارجیل بحری
    در ﻫﻨﺪ ﺗﺎزه آن را ﻧﺎرﯾــﻞ و ﺧﺸــﮏ آن را ﮐﻬــﻮﭘﺮه ﻧﺎﻣﻨــﺪ و  ﺑــﻪ ﻓﺮﻧﮕــﯽ ﮐــﻮﮐﺮس اﻧﺪﯾﮕﺮﯾﺲ و ﺑﻪ ﻋﺮﺑﯽ ﺟﻮزﻫﻨﺪی.
  • ﻃﺒﯿﻌﺖ آن : ﻣﻐـﺰﻧﺎرﺟﯿـﻞﺗـﺎزه در وﺳـﻂ دوﯾﻢ ﮔـﺮم و در اول ﺧﺸﮏ و ﻃﺒﯿﻌﺖ ﺧﺸﮏ آن در آﺧﺮ دوﯾـﻢ ﮔـﺮم و در اول دوﯾـﻢ ﺧﺸﮏ و ﻣﺘﮑﺮج آن در ﺳﯿﻢ ﮔﺮم و در آﺧﺮ دوﯾـﻢ ﺧﺸـﮏ و آب آن در اول ﮔﺮم و ﺗﺮ و ﻫﻤﻪ اﺟﺰای آن ﺑﺎ رﻃﻮﺑﺖ ﻓﻀﯿﻠﻪ.
  • اﻓﻌﺎل و ﺧﻮاص آن : ﻣﻘﻮی ﺣﺮارت ﻏﺮﯾﺰی و ﻣﺴﻤﻦ ﺑـﺪن و ﻣﻮﻟـﺪ ﺧﻠﻂ ﺻـﺎﻟﺢ . * اﻋﻀـﺎءاﻟﺮأس* ﺟﻬـﺖ دﻓـﻊ ﻣـﻮاد ﺑـﺎرده ﺑﻠﻐﻤﯿـﻪ و ﺳﻮداوﯾﻪ ﻣﺎﻧﻨﺪ اﺳﺘﺮﺧﺎ و ﻓﺎﻟﺞ و ﺟﻨﻮن و ﻣﺎﻟﯿﺨﻮﻟﯿﺎ و اﻣﺜـﺎل اﯾﻨﻬـﺎ و ﺧﻮﺷﺒﻮﯾﯽ دﻫﺎن . * اﻋﻀﺎء اﻟﻐﺬاء و اﻟﻨﻔﺾ * ﺟﻬﺖ ﺿـﻌﻒ ﺟﮕـﺮ و ﻗﺮﺣﻪ ﺑﺎﻃﻨﯽ و ﺑﻮاﺳﯿﺮ و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﻨﯽ و ﺗﺴﺨﯿﻦ ﮔﺮده و ﮐﻤﺮ ﻣﺒﺮودﯾﻦ و ادرار ﺑﻮل و ﺗﻘﻄﯿﺮ آن و ﺳﺮدی ﻣﺜﺎﻧﻪ و درد آن و ﺑﺎ ﺷـﮑﺮ ﻣﻮﻟـﺪ ﺧﻮن ﺻﺎﻟﺢ و ﻣﻘﻮی ﺣﺮارت ﻏﺮﯾﺰی.
  • اﻟﻤﻀﺎر : ﺟﺮم آن ﻣﺴﺪد و دﯾﺮ ﻫﻀﻢ و ﻣﻮﻟﺪ ﺧﻠﻂ ﻏﻠـﯿﻆ و ﻣﺨﺸـﻦ.
  • ﻣﺼﻠﺢ آن : ﻣﺼﻠﺢ آن ﺷﮑﺮ و ﻧﺒﺎت و در ﻣﺒﺮودﯾﻦ و ﻣﺸﺎﯾﺦ ، ﺳﯿﻨﻪ و ﻣﻔﺴﺪ آواز اﺣﺘﯿﺎج ﺑﻪ اﺻﻼح ﻧﺪارد و در ﻣﺤﺮورﯾﻦ ﻣﯿﻮ هﻫـﺎی ﺗـﺮش و ﻟﯿﻤـﻮ و ﻣﺼﻠﺢ آن ﻗﯽ ، ﻫﻨﺪواﻧﻪ و ﻣﻐﺰ ﻓﺎﺳﺪ ﻣﺘﮑﺮج آن ﻣﻮرث ﻏﺜﯿﺎن و ﻏﺸﯽ ﻧﻤﻮدن و ﻣﯿﻮﻫﺎی ﺗﺮش ﺗﺮﯾﺎﻗﯽ ﺧﻮردن و ﻧﯿﺰ ﻣﺼﻠﺢ و ﻣﻌﯿﻦ ﺑﺮ ﻫﻀﻢ آن ﻣﻄﻠﻘﺎً ﺧﻮردن ﺑﺮﻧﺞ ﺧﺎم ﺷﺴﺘﻪ اﺳﺖ ﺑﺮ ﺑﺎﻻی آن ﺑﻪ ﻣﻘـﺪار ﺳـﻪ ﭼﻬﺎر ﻣﺜﻘﺎل و ﮔﻮﯾﻨﺪ ﭼﻮن ﻗﺪری ﺑـﺮﻧﺞ را در ﺟـﺎیی ﮐـﻪ ﻧﺎرﺟﯿـﻞ ﺑﺴﯿﺎر ﺑﺎﺷﺪ ﺑﭙﺎﺷﻨﺪ ﻫﻤﻪ آﻧﻬﺎ را ﻓﺎﺳﺪ ﻣﯽﮔﺮداﻧﺪ.
  • ﻣﻘﺪار ﺷﺮﺑﺖ از ﺟﺮم آن : ﻏﯿﺮ ﻣﻌﺘﺎدﯾﻦ را ﺳﻪ ﻣﺜﻘﺎل و از آب آن ﺳﻪ اوﻗﯿﻪ.
  • ﺑﺪل آن : ﻣﻐـﺰ ﮔﺮدﮐـﺎن  و ﭘﺴـﺘﻪ و ﭼﻠﻐـﻮزه.
  • ﺷـﺮاب آن ﺟﻬـﺖ ﻣﺎﻟﯿﺨﻮﻟﯿﺎ و ﺟﻨﻮن و ﺗﻘﻮﯾﺖ ﺑﺎه ﻧﺎﻓﻊ و ﺳﺮﮐﻪ آن در اول ﮔـﺮم  و در  ﺳﯿﻢ ﺧﺸﮏ و در دوﯾﻢ ﻧﯿﺰﺧﺸﮏ ﮔﻔﺘﻪ اﻧﺪ.
  • روﻏﻦ آن را دو ﻗﺴﻢ اﺧﺬ ﻣﯽﻧﻤﺎﯾﻨـﺪ ﯾـﮏ ﻗﺴـﻢ آﻧﮑـﻪ ﻣﻐـﺰ آن را ﮐﻮﺑﯿﺪه و ﺟﻮﺷﺎﻧﯿﺪه از آن روﻏﻦ اﺧﺮاج ﻣﯽﻧﻤﺎﯾﻨـﺪ ﺟﻬـﺖ ﺗﻘﻮﯾـﺖ ﻓﻬﻢ و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﭘﯿﻪ ﮔﺮده و رﻓﻊ درد ﻣﺜﺎﻧﻪ و ﺗﺤﻠﯿﻞ رﯾﺎح آن و اﺧـﺮاج  دﯾﺪا ن و ﺣﺐ اﻟﻘﺮع و درد ﮐﻤﺮ و زاﻧـﻮ و ﺑﻮاﺳـﯿﺮ و ﺗﺤﺮﯾـﮏ ﺑـﺎه ﻣﻔﯿﺪ ﺷﺮﺑﺎً و ﺗﺪﻫﯿﻨﺎً و ﺗﺎزه آن ﺟﻬﺖ آﺷـﺎﻣﯿﺪن و ﮐﻬﻨـﻪ آن ﺟﻬـﺖ ﺗﺪﻫﯿﻦ اﻧﻔﻊ اﺳﺖ و ﺑﺎ روﻏﻦ ﻫﺴﺘﻪ زرد آﻟﻮ ﺟﻬﺖ ﺑﻮاﺳﯿﺮ ﻣﺠﺮب و ﻗﺴﻢ دوﯾﻢ آﻧﮑﻪ ﻣﻐﺰ ﺗﺎزه ﻣﻘﺸﺮ آن را ﮐﻮﺑﯿﺪه و ﯾﺎ ﺑـﺎ آﻟـﺖ آﻫﻨـﯽﺧﺮاﺷﯿﺪه ﺑﺎ آب ﮔﺮم ﻣﻤﺰوج ﻧﻤﻮده ﺻـﺎف ﮐـﺮده در ﺟـﺎی ﺑﺴـﯿﺎر ﺳﺮد آن آب را ﻣﯽﮔﺬارﻧﺪ ﺗﺎ دﻫﻨﯿﺖ آن ﺑﺎﻻ آﯾـﺪ و ﻣﻨﺠﻤـﺪ ﮔـﺮدد ﭘﺲ اﺧﺬ ﻣﯽﻧﻤﺎﯾﻨﺪ و اﯾﻦ اﻟﻄﻒ و در اﻣﺰﺟﻪ ﻣﺒـﺮودﯾﻦ و  ﻣﺮﻃـﻮﺑﯿﻦ از روﻏﻦ ﮔﺎو و ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﻬﺘﺮ اﺳﺖ و ﺧﻮش ﻃﻌـﻢ و ﺧـﻮش ذاﯾﻘـﻪ ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ و روﻏﻦ ﭘﻮﺳﺖ دوﯾﻢ ﺻـﻠﺐ ﺧﺸـﺒﯽ آن ﺟﻬـﺖ ﺟـﺮب و ﻗﻮﺑﺎ و ﻗﺮوح ﺧﺒﯿﺜﻪ ﻧﺎﻓﻊ و ﻣﺠﺮب اﺳﺖ.
نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود را به ما انتقال دهید

درخواست ها، تجربیات، میزان رضایت، انتقادات و پیشنهادات خود را در مورد این محصول با ما در میان بگذاریید. کارشناسان ما در اسرع وقت با شما مخاطب عزیز تماس خواهند گرفت و بسته به نوع درخواست و نیاز شما ، مشاوره مناسب را ارائه خواهند داد.