روغن کرچک

هزاران سال است که روغن کرچک یک شفا دهنده ی قدیمی برای علاقه مندان به درمان های طبیعی محسوب می شود و از دیر باز برای درمان اختلالات گوارشی و بیماریهای پوستی مورد استفاده قرار می گرفته است.
کرچک از جمله دانه های پرخاصیتی است که علی رغم ظاهری کوچک و معمولی، باطنی شگرف و بی نهایت دارد. گیاه کرچک با گنجاندن ده ها ویژگی بسیار مفید در دل خود در زمره یکی از پر خاصیت ترین دانه های نباتی قرار دارد.
فکر می کنید، چرا روغن کرچک باید در خانه هر فردی باشد؟
این داروی طبیعی خانگی که مصارف خوراکی و هم موضعی دارد می تواند در درمان ناراحتی ها و بیماریهای فراوانی از جمله پارکینسون، ام اس، ریزش مو، فلج مغزی ، روماتیسم و  آرتروز، یبوست ، قارچ پوستی ، میگرن و ... موثر باشد.
کرچک سرشار از ویتامین E و مواد معدنی است . اعتقاد بر این است که بیشترین خواص روغن کرچک برای سلامتی و زیبایی از اسیدهای چرب اشباع نشده ی موجود در آن سرچشمه می گیرد. ( اسید ریسینولئیک، اسید اولئیک، اسید لینولئیک، اسید لینولنیک)
اما امروزه ، روغن کرچک نه تنها در بسیاری از داروها و درمانهای پزشکی بلکه در طیف گسترده ای از محصولات  آرایشی و بهداشتی نیز کاربرد داشته و مزایای بیشماری برای سلامت بدن، پوست و مو و ناخن شما دارد.
دغدغه بسیاری از بانوان با افزایش سن نازک شدن و ریزش موها و ابروها است. اما شگفت زده خواهید شد اگر بدانید که این مشکل  راه حل بسیار ساده ای دارد . با استفاده از روغن کرچک که منبع خوبی برا ی اسیدهای چرب امگا ۶ به شمار می رود ، مو و ابرو هایی پرتر و ضخیم تر داشته باشید که چهره ای جوانتر به شما می بخشد.

تولید علمی این محصول در پدربزرگ

روغن کرچک از فشرده شدن دانه های مرغوب و تازه کرچک بدون حرارت ( کلد پرس) بدست آمده و بعد از تصفیه میکرونی ذرات معلق آن گرفته شده و روغنی صاف و شفاف بدست می آید.  روغن کرچک با توجه به میزان سفارش و نیازمندی ها ، طبق برنامه هفتگی و در حضور مشتری با پیشرفته ترین دستگاهها گرفته می شود. تا از کیفیت و تازگی محصولی که بدست مشتریها می رسد اطمینان حاصل شود.
روغن کرچک اصل در واقع به روش پرس سرد دانه های کرچک استخراج می شود، این روغن پس از تصفیه به عنوان روغن کرچک دارویی و خوراکی استفاده می شود.

خواص محصول

تاثیرات درمانی

  • درمان یبوست
  • درمان آرتروز و روماتیتیسم
  • ارتقا سیستم ایمنی بدن
  • کاهش وزن 

خواص بهداشتی

  • درمان آفتاب سوختگی
  • درمان عفونت های قارچی پوست
  • درمان ترک پاشنه پا و خشکی لب
  • درمان گل مژه
  • درمان زخم های پوستی

عملکرد آرایشی

  • جوانسازی پوست
  • مرطوب کننده
  • تقویت مژه و ابرو
  • افزایش و تقویت رشد مو

ارزش غذایی

سفارش محصول

شما می توانید از طریق حساب کاربری خود اقدام به خرید این محصول نمایید.

فصل تولید: تمام فصول سال

بهترین زمان مصرف: یکسال بعد از تاریخ تولید

وضعیت فروش: آماده برای فروش

اندازه و وزن: در اوزان ۱۰۰۰ ، ۵۰۰ ، ۲۵۰ سی سی و ۶۰ سی سی پمپی.


 

با این محصول بیشتر آشنا شوید

کرچک‌ گیاهی یک پایه بوده و روی گل آذین خوشه، به رنگ سبز و در بعضی از انواع گل‌های یک پایه قرمز بدون گلبرگ. گل‌های نر به رنگ زرد مایل به سبز با پرچم خامه‌ای و روغن دار برجسته در خوشه‌ای تخم مرغی شکل به طول حداکثر ۱۵ سانتی‌متر. گل‌های ماده، در قسمت فوقانی خوشه به رنگ قرمز و برجسته قرار گرفته‌اند. میوه کرچک به صورت کپسول کروی و خاردار متمایل به سبز (یا قرمز-ارغوانی) می‌باشد که در هنگام رسیدن سخت و شکننده می‌شود و دانه‌ها به شکل بیضوی پهن و و به شکل دانه‌های لوبیا و دارای پوسته براقی می‌باشند؛ که درون آن‌ها یک مغز کرم یا سفید بسیار روغنی قرار دارد. دانه گیاه متمایل به رنگ قهوه‌ای و تا حد زیادی سمی بوده، ریسین یک پروتئین بسیار سمی است که در دانه‌های کرچک وجود دارد.
اگر چه کرچک گیاهی بومی در مناطق آسیای جنوبی و مدیترانه و شرق آفریقا و هندوستان می‌باشد، امروزه تقریباً در همه دنیا گسترش پیدا کرده‌ است. به‌طور کلی در کلیه مناطقی که از نظر شرایط آب و هوایی مناسب باشد به صورت خود رو تکثیر و گسترش می‌یابد. همچنین به عنوان گیاهی تزئینی و قیمتی در پارکها و مکانهای عمومی مورد استفاده قرار می‌گیرد. گیاه فوق در شرایط گلخانه و در دمای حدود ۲۰ درجه سانتی گراد می‌تواند حدوداً تا ارتفاع ۲ تا ۳ متر در سال رشد نماید. یخبندان و سردی هوا عاملی است که رشد و نمو گیاه را محدود می‌کند به‌ طوری‌ که در دمای کمتر معمولاً به شکل بوته و ارتفاعی کمتر رشد می‌نماید. اگر چه گیاه کرچک در مناطق سردسیر مانند جنوب انگلستان نیز توانسته رشد داشته باشد و همچنین در ایالاتی از کانادا و آمریکا مانند جنوب کالیفرنیا و لس آنجلس.
روغن کرچک از روغنهای فوق العاده مفید است که از دیر باز برای درمان انواع اختلالات و بیماری های پوستی استفاده شده است.روغن کرچک از فشردن دانه های گیاه کرچک به دست می آید . روغن کرچک نخستین بار در هندوستان و آفریقا تولید شد. روغن کرچک برای سلامتی و زیبایی انسان فواید بی شماری به همراه دارد. بسیاری معتقدند بیشتر خواص روغن کرچک برای سلامتی و زیبایی از اسیدهای چرب اشباع نشده ی موجود در آن سرچشمه می گیرد.
روغن کرچک هم کاربرد خوراکی دارد و هم کاربرد موضعی . این داروی طبیعی خانگی می تواند در درمان ناراحتی ها و بیماری های فراوانی از جمله پارکینسون، ام اس ، ریزش مو، فلج مغزی، روماتیسم و آرتروز، یبوست ، قارچ پوستی ، میگرن و غیره موثر باشد.
طبیعت روغن کرچک گرم و خشک است و حاوی مقادیر بالایی آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب از جمله ریسینولیک اسید، اسید اولئیک، اسید لینولئیک و اسید لینولنیک می باشد.
کارشناسان سازمان بهداشت جهانی می گویند که فرد بزرگسال تنها مجاز است که روزانه ۰.۷ میلی گرم / کیلوگرم وزن بدن روغن کرچک مصرف کند.


خواص دارویی و درمانی روغن کرچک

  1. درمان آرتروز و رماتیسم
    اسید ریسینولیک موجود در روغن کرچک خواص ضد التهابی قوی دارد که با ماساژ دادن روی مفاصل و عضلات، درد ناشی از آرتریت و التهاب را کاهش می دهد.
    روش استفاده:
    یک تکه پارچه پنبه ای را سه یا چهار لایه کرده و به روغن کرچک آغشته کنید و روی مفاصل آسیب دیده قرار دهید . سپس آن را با پارچه ای پوشانده و پد گرم یا بطری آب گرم  روی آن قرار دهید و بگذارید ۴۵ دقیقه بماند.  اینکار را روزانه یک بار برای درمان درد و التهاب مفاصل انجام دهید.
    می توان روغن کرچک را بصورت خوراکی با نوشیدنی مورد علاقه مخلوط و میل کرد.
    مقداری روغن کرچک گرم را به مفاصل آسیب دیده بمالید و قبل از خواب ماساژ دهید و بگذارید تا صبح بماند.
    برای درمان آرتروز شدید ، ۱ قاشق پودر زنجبیل را با ۱ لیوان آب جوش مخلوط کرده و پس از خنک شدن ۲ قاشق غذاخوری روغن کرچک به آن اضافه کنید. این معجون ضد درد را بعد از بیدار شدن یا قبل از خواب میل کنید.
  2. درمان یبوست
    ریسینولیک اسید موجود در روغن کرچک به عنوان یک مسهل طبیعی قوی عمل می کند و با افزایش حرکات روده باعث پیشگیری و درمان یبوست می شود. و این روغن را به بهترین درمان خانگی برای یبوست تبدیل کرده است.
    روش استفاده:
    ۳۰ تا ۶۰ قطره روغن کرچک را با یک لیوان شیر یا آب ولرم مخلوط کنید. اگر از طعم روغن کرچک خوشتان  نمی آید  مقداری زنجبیل به آن اضافه و میل کنید.
  3. تقویت سیستم ایمنی بدن
    در طب سنتی گفته میشود که استفاده خوراکی و موضعی روغن کرچک به دلیل مقادیر بالای مواد مغذی موجود در آن به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهد.
    استفاده منظم از روغن کرچک باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن از جمله سیستم لنفاوی ، سلامت غده تیموس و جریان خون می شود. روغن کرچک تولید لنفوسیت ها در بدن را افزایش می دهد. لنفوسیت ها از انواع سلول های سفید هستند که با باکتری ها و سموم بدن مبارزه می کنند . روغن کرچک می تواند تولید گلبول های سفید را در دستگاه گردش خون افزایش دهد. از این رو برای تقویت دستگاه ایمنی و پیشگیری و بروز عفونت ها مفید است. برای افزایش جذب بهتر است روغن کرچک را روی شکم ماساژ دهید
  4. معده و دستگاه گوارش
    روغن کرچک در طب سنتی برای بهبود هضم غذا، درمان نفخ شکم ، کاهش اسید معده و سلامتی دستگاه گوارش استفاده می شود. مشکلات گوارشی نظیر سندروم روده ی ، تحریک پذیر را نیز می توان با استفاده از روغن کرچک درمان نمود. مصرف خوراکی این روغن باعث تسکین مشکلات گوارشی می شود به دلیل وجود خواص ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی روغن کرچک میزان گردش خون در روده ها افزایش می یابد.
    روش استفاده برای پاکسازی معده:
    ۱ ق چ روغن کرچک را در یک لیوان آب پرتقال طبیعی بریزید و صبح ناشتا با معده خالی آن را بنوشید. بعد از ۲۰ دقیقه ۳ تا ۵ لیوان آب گرم بنوشید تا معده شما پاکسازی شود.
  5. درمان بواسیر
    آنهایی که به هموروئید یا بواسیر مبتلا می شوند غالبا در آن ناحیه احساس خارش و درد می کنند . فواید روغن کرچک برای سلامتی شامل درمان هموروئید و علائم مربوط به آن نیز می شود.
    روش استفاده:
    فقط کافی است کمی روغن کرچک را به آن ناحیه بمالید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه به همان حالت بماند فقط کافی است کمی روغن کرچک را به آن ناحیه بمالید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه به همان حالت بماند.
  6. تسکین میگرن
    میگرن باعث ایجاد احساس ضربان و تپش در سر می شود. وقتی میگرن به سراغتان می آید ، غالبا دچار علائمی نظیر تهوع ، استفراغ و حساسیت به صدا و نور خواهید شد. استفاده از روغن کرچک می تواند باعث تسکین علائم میگرن شود و با افزایش گردش خون و تقویت سیستم ایمنی آرامش قابل توجهی را برایتان به ارمغان بیاورد. در ضمن روغن کرچک یک ضد درد طبیعی است که برای از بین بردن سردرد های میگرنی مفید است.
    روش استفاده:
    ۱ ق روغن کرچک را روی پیشانی مالیده و بعد از ۱ دقیقه بشویید بعد از ۲ تا ۳ دقیقه اثر آن را احساس خواهید کرد.
  7. لاغری و کاهش وزن
    مصرف خوراکی روغن کرچک باعث کاهش اشتها شده و برای لاغری و کاهش وزن مفید می باشد. علاوه بر این روغن کرچک احتباس آب در بدن را کاهش می دهد، بعنوان مسهل عمل کرده و معده و روده را پاکسازی می کند که آن هم برای لاغری و کاهش وزن مفید است. استفاده از روغن کرچک بصورت موضعی هم برای کاهش وزن مفید است.
    روش استفاده:
    ۱ق غ روغن کرچک را گرم کنید و آن را بر روی شکم خود ماساژ دهید این روش چربی اضافی در ناحیه شکم  را  آب کرده و باعث درمان چاقی شکمی می شود.
  8. درمان و پیشگیری از اختلاات قاعدگی
    استفاده از روغن کرچک فواید بسیاری برای سلامت زنان به همراه دارد. از روغن کرچک در درمان و پیشگیری از اختلات قاعدگی موثر است . این مشکلات ممکن است در اثر اختلالات قاعدگی نظیر خونریزی غیر طبیعی رحم، سندروم  پیش از قاعدگی، قاعدگی دردناک موثر است. این مشکلات ممکن است در اثر اختلالات مربوط به هورمون های جنسی مانند استروژن ، بهم ریختن تعادل هورمونها یا برخی بیماریهای خاص بوجود بیایند. این عوامل هرچه باشند، روغن کرچک می تواند بعنوان درمان موثر برای آنها عمل کند. این روغن به کاهش التهاب ناشی از اختلالات قاعدگی کمک میکند. بعلاوه ، استفاده از کرچک غده های فیبروید و کیست ها را نیز از بین می برد.
    ماساژ شکم با روغن کرچک راهی عالی برای از بین بردن علائم دردناک قاعدگی می باشد .  اسید ریکینولیک در روغن کرچک خاصیت ضد التهابی و ضد درد دارد که به کاهش درد کمر و گرفتگی های دوره پریود خانم ها کمک می کند.
  9. القای درد زایمان (اینداکشن)
    کمک به القای درد زایمان یکی دیگر از خواص روغن کرچک برای سلامتی است . اسید ریسینلیدیک موجود در روغن کرچک می تواند روده و رحم را تحریک کند و باعث انقباضات در رحم شود و زایمان را تسریع میکند. همچنین این روغن به مادران کمک میکند ، در طول فرایند زایمان درد کمتری راتحمل کنند. از دیرباز این روغن بعنوان مسهل و شروع درد زایمان در هفته های آخر بارداری استفاده می شده است.
    در نظر باید داشت روغن کرچک خطر زایمان زودرس و حتی سقط جنین را افزایش می دهد دوز بالای روغن کرچک باعث اسهال در زنان باردار می شود که باعث کم آبی بدن شده و زایمان را سخت و دردناک میکند . بنابراین پیش از انجام  هر کاری با پزشک مشورت نمایید.
  10. معالجه قارچ پوستی
    درماتوفیتوز یا قارچ پوستی نوعی عفونت قارچی پوست است که آن را می توان با داروها و مواد ضد عفونی درمان نمود. روغن کرچک قادر است عفونت های قارچی پوست نظیر قارچ پوستی را درمان نماید و این قابلیت روغن کرچک نیز از اسید آندسیلنیک موجود در آن سرچشمه میگیرد. برخلاف استفاده از از داروهای ضد قارچ، روغن کرچک هیچ  عوارض جانبی خطرناکی برای درمان عفونت های قارچی ندارد.
  11. کمک به درمان فلج مغزی
    فلج مغذی باعث بروز مشکلاتی در مهارت های حرکتی و تحرک می شود.  همچنین مبتلایان به فلج مغذی دچار ضعف ماهیچه نیز می شوند. فلج مغذی در کودکانی رخ میدهد که در دوران جنینی ، هنگام زایمان یا در اولین سالهای زندگیشان دچار آسیب مغزی می شوند. روغن کرچک سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده است که برای سلامت بافت مغزی بسیار ضروری هستند بعلاوه روغن کرچک حاوی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که می توانند به درمان علائم فلج مغزی کمک کنند.
  12. خلاصی از میخچه ، خال و زگیل
    روغن کرچک سرشار از اسیدهای چرب است که در نرم کردن میخچه ها و مرطوب سازی پوست بسیار موثر هستند. تکه پنبه ای را به روغن کرچک آغشته کرده و به مدت چند ساعت روی میخچه ها قرار دهید . بعد از گذشت حدود یک هفته نتیجه ی قابل توجهی مشاهده خواهید نمود.
    استفاده از روغن کرچک می تواند خال ها و زگیل ها را از روی پوست برطرف کند. تنها کافی است روغن کرچک را با فشار ملایم به مدت چند دقیقه بر روی نواحی پوست که خال یا زگیل در آنها روییده است ، بمالید.
  13. درمان گل مژه
    گل مژه نوعی ورم چرکی است که گاهی اوقات داخل یا خارج پلک ها ظاهر می شود. هجوم باکتری استافیلوکوک عامل اصلی بروز گل مژه محسوب می شود. روغن کرچک در درمان گل مژه بسیار موثر است، زیرا این روغن خواص ضد باکتریایی دارد. همچنین خواص ضد التهابی روغن کرچک کمک تان می کند به اندازه قابل توجهی از درد و سوزش خلاص شوید . اسید ریسینلیدیک موجود در روغن کرچک قادر است تورم ناشی از گل مژه را نیز کاهش دهد.
  14. کمک به درمان تصلب بافت چندگانه یا ام اس
    ام اس به سبب زوال و التهاب غلاف میلین موجود در نخاع و مغز ایجاد می شود. مبتلایان به ام اس از مشکلات تعادل و هماهنگی بین اعضای بدن، خستگی، ضعف، مشکلات دفع و مثانه، و اختلالات بینایی رنج می برند. همچنین دچار اختلالات شناختی و هیجانی نیز می شوند. خوشبختانه، یکی دیگر از فواید بینظیر روغن کرچک برای سلامتی کمک به درمان ام اس است . این قابلیت روغن کرچک به دلیل وجود خواص ضد التهابی و غنی بودن آن از اسیدهای چرب است.

 ارزش غذایی مواد اولیه بکار رفته در تولید محصول

بیان ارزش غذایی مواد اولیه بکار رفته در محصول و نیز تاکید بیشتر بر خواص ویتامین ها و پروتئین های موجود در یکایک مواد اولیه فوق در محصول که منجر به تجمیع تمامی این خواص در محصول نهایی می شود. بیان ارزش غذایی مواد اولیه بکار رفته در محصول و نیز تاکید بیشتر بر خواص ویتامین ها و پروتئین های موجود در یکایک مواد اولیه فوق در محصول که منجر به تجمیع تمامی این خواص در محصول نهایی می شود. بیان ارزش غذایی مواد اولیه بکار رفته در محصول و نیز تاکید بیشتر بر خواص ویتامین ها و پروتئین های موجود در یکایک مواد اولیه فوق در محصول که منجر به تجمیع تمامی این خواص در محصول نهایی می شود. بیان ارزش غذایی مواد اولیه بکار رفته در محصول و نیز تاکید بیشتر بر خواص ویتامین ها و پروتئین های موجود در یکایک مواد اولیه فوق در محصول که منجر به تجمیع تمامی این خواص در محصول نهایی می شود.


خواص روغن کرچک برای پوست

  • نکته مهم ( تست عدم حساسیت )
    قبل از اعمال موضعی هر گونه ماسک یا ضماد روی پوست صورت و سایر نقاط حساس بدن، حتما اندکی از آن را روی بخش کوچکی از پوست دست تست کرده و ۲۰ دقیقه منتظر بمانید تا از عدم حساسیت پوست خود مطمئن شوید.
  1. آکنه و جوش صورت
    ریسینولیک اسید موجود در روغن کرچک دارای خواص ضد باکتری و ضد التهابی بوده و با کاهش باکتری های پوست به درمان آکنه و جوش صورت و همچنین جای جوش کمک می کند.
    ماسک روغن کرچک برای جوش صورت:
    قبل از خواب صورت خود را با آب گرم خوب بشویید تا تمیز شود ( می توانید با آب جوش بخور گرفته تا منافذ پوست باز شود) ، مقداری روغن کرچک را به مدت ۱۰ دقیقه بصورت حرکات دایره ای بر روی پوست صورت ماساژ دهید، بگذارید یک شب بماند و روز بعد با آب گرم خوب بشویید. برای نتیجه بهتر این کار را ۱۰ تا ۱۴ روز تکرار کنید.
  2. جوان سازی پوست صورت
    یکی از مزایای روغن کرچک این است که وقتی بصورت موضعی بر روی پوست صورت و دور چشم مالیده شود، به افزایش تولید کلاژن و الاستین کمک کرده و با رفع چین و چروک باعث جوان سازی پوست صورت می شود.
  3. مرطوب کننده طبیعی پوست
    اگر شما دنبال یک مرطوب کننده ارزان و طبیعی برای پوست هستید به شما پیشنهاد می کنیم که از روغن کرچک استفاده کنید . اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک به راحتی به پوست نفوذ کرده و باعث آبرسانی پوست صورت و بدن می شود.
    ماسک مرطوب کننده:
    ¼ فنجان روغن کرچک را با ¾ فنجان روغن نارگیل یا روغن کنجد مخلوط کرده و روی پوست بمالید.
  4. خطوط سفید پوست یا استریا
    خطوط سفید بخاطر کشش پوست و معمولا در دوران بارداری یا افزایش وزن سریع ایجاد می شود. عوامل دیگر همچون افزایش سن ، عدم تعادل هورمونی ، کاهش وزن ناگهانی و تورم نیز ممکن است باعث بروز این خطوط ناخوشایند شود. اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک مرطوب کننده عالی و درمان خانگی خط های سفید پوست است.
    روش استفاده:
    ۱ قاشق روغن کرچک را با ۲ قاشق روغن نارگیل یا بادام مخلوط کرده و روی مناطق آسیب دیده پوست بمالید. روی پوست را با پارچه پنبه ای نازک بپوشانید و حدود ۲۰ دقیقه منتظر بمانید. اگر از پد گرم یا بطری آب گرم روی آن استفاده کنید نتیجه بهتری خواهید گرفت.
  5. رفع تیرگی و پف دور چشم
    روغن کرچک با افزایش گردش خون در پوست دور چشم به درمان سیاهی و پف دور چشم کمک می کند.
    نحوه استفاده برای دور چشم:
    قبل از خواب چند قطره از روغن کرچک را به دور چشم مالیده و ۲ دقیقه ماساژ دهید . این کار را بصورت منظم انجام دهید.
  6. رفع چین و چروک و جوان سازی پوست
    روغن کرچک با تولید الاستین و کلاژن باعث استحکام پوست شده، آن را مرطوب و نرم می کند و چین و چروک و خطوط ریز صورت را کاهش می دهدو باعث جوان سازی پوست صورت می شود.
    روش استفاده:
    ابتدا صورت را با پاک کننده تمیز کرده و با آب سرد بشویید. بعد از خشک کردن، مقداری روغن کرچک روی کف دست قرار داده و دست ها را مالش دهید که روغن گرم شود. روغن کرچک گرم را به آرامی و با حرکات دایره ای روی پوست ماساژ دهید. هر شب این کار را قبل از خواب انجام دهید.
  7. درمان زخم های پوستی
    این روغن برای درمان زخم ها مفید می باشد. اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک به داخل بافت زخم نفوذ کرده و باعث رشد بافت های سالم اطراف آن می شوند. روغن کرچک برای جلوگیری و کاهش اثر زخم ها عالی است. اسیدهای چرب آن باعث تحریک سیستم لنفاوی شده و برای جلوگیری از بروز زخم و برطرف کردن اثر زخم موثر است. اگرچه این روغن معجزه آسا نمی تواند اثر زخم هایی که از قبل داشته اید را برطرف کند اما ظاهر آن را بهتر می کند.
  8. درمان لک های پوستی
    روغن کرچک برای درمان لک های تیره پوست مفید است بخاطر وجود اسیدهای چرب امگا ۳ در روغن کرچک ، این روغن به پوست نفوذ کرده و لک های پوستی را درمان می کند.
    روش استفاده:
    روزی دو مرتبه چند قطره روغن کرچک را با فشار ملایم بر روی پوست ماساژ دهید تا شاهد بهبود چشمگیر لکهای پوستتان شوید.
  9. درمان آفتاب سوختگی
    روغن کرچک خاصیت خنک کنندگی داشته و برای رفع سوزش و قرمزی ناشی از آفتاب سوختگی مفید است. این روغن حاوی خواص ضد التهابی و تسکین دهندگی است . اسید ریکینولئیک از بروز تاول پوستی جلوگیری و التهاب پوست آفتاب سوخته را التیام می بخشد.
    درمان خانگی آفتاب سوختگی:
    مقدار یکسان از روغن کرچک و روغن نارگیل را مخلوط کرده و به ناحیه آسیب دیده بمالید . همچنین می توانید از همین ضماد برای لب های خشک و ترک خورده استفاده کنید.
  10. درمان ترک پاشنه پا
    روغن کرچک یکی از بهترین درمان های طبیعی و خانگی برای ترک پاشنه پا محسوب می شود، مقادیر بالای رطوبت موجود در روغن کرچک باعث می شود که به درون پوست پاشنه پا نفوذ کرده و با آبرسانی ترک خوردگی ، خشکی و زبری پا را درمان کند.
    روش استفاده:
    هر شب قبل از خوابیدن مقداری روغن کرچک را بر روی پاشنه پا بمالید ، جوراب بپوشید و بگذارید یک شب بماند.
  11. تقویت و سفت شدن ناخن
    روغن کرچک حاوی مقادیر بالای ویتامین E است که برای ناخن های شکننده و ضعیف مفید است. در ضمن روغن کرچک دارای خواص ضد عفونی کننده قوی است که به درمان قارچ ناخن کمک کرده و باعث تقویت و بهبود رشد ناخن ها بصورت طبیعی می شود

خواص روغن کرچک برای مو

  1. ضخیم کردن موها
    روغن کرچک برای رشد موها و ضخیم کردن آن بسیار مفید است.  استفاده منظم روغن کرچک باعث براق شدن و نرم شدن موها می شود و پوست سر خشک را درمان میکند. اسیدهای چرب امگا۶ و امگا ۹ موجود در روغن کرچک می توانند به تحریک رشد موها کمک کنند. و همچنین با افزایش حجم موها باعث شوند ضخیم تر بنظر بیایند.
  2. تقویت و افزایش رشد مو
    روغن کرچک یک درمان طبیعی برای افزایش رشد مو می باشد و بدلیل وجود مواد مغذی در آن به افزایش گردش خون در پوست سر کمک کرده و با تقویت فولیکول ها به افزایش رشد مو کمک می کند.
    ماسک مو:
    هر شب به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پوست سر و موهای خود را با مقداری روغن کرچک ماساژ دهید
  3. درمان موخوره
    این روغن دارای خواص آبرسانی قوی است که با افزایش رطوبت موها به درمان موهای خشک و آسیب دیده کمک می کند. اعمال روغن کرچک به به انتهای موها به درمان موخوره و رفع شکستگی موها کمک می کند.
    روش مصرف:
    یک قاشق چای خوری روغن کرچک را به نرم کننده خور اضافه کنید و هر بار پس از شامپو کردن موها، آن را بر روی مو بمالید تا نرم تر شوند.
    ماسک مو:
    روغن کرچک را با استفاده از انگشتان به پوست سر و ریشه موها بمالید و سر را با کلاه مخصوص یا حوله بپوشانید. بهتر است یک شب به همین حالت بماند و روز بعد موها را با شامپو بشویید. به مدت ۶ تا ۸ هفته از این ماسک استفاده کنید.
  4. جلوگیری از سفید شدن مو
    روغن کرچک حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب است که به حفظ  رنگدانه های مو کمک کرده و از سفید شدن زودرس موها جلوگیری می کند.
  5. درمان شوره سر
    روغن کرچک دارای خواص ضد قارچ و ضد باکتری قوی است و می تواند برای درمان شوره سر مفید باشد.
  6. تقویت و رشد سریع ابرو
    این روغن حاوی مقادیر بالای اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان ها ، پروتئین ، ویتامین ها و مواد مغذی ریگر است که به تقویت فولیکول های موی ابرو کمک کرده و باعث تقویت و رشد سریع ابرو می شود.
    روش استفاده:
    برای یک ماه هر شب چند قطره روغن کرچک را بر روی ابروها بمالید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با نوک انگشتان دست ماساژ دهید و بگذارید یک شب بماند و روز بعد با آب ولرم بشویید.
  7. رشد سریع و تقویت مژه ها
    استفاده از روغن کرچک باعث بلند شدن مژه ها می شود. مواد مغذی موجود در روغن کرچک باعث پر پشت شدن و تقویت مژه ها شده و با افزایش رطوبت و طراوت پوست و مو ، رشد مژه ها را افزایش و مانع شکستن آن می شود.

عوارض جانبی

  • مصرف بیش از حد روغن کرچک ممکن است باعث تهوع ، اختلال در تپش قلب، سرگیجه، تنگی نفس، اسهال و در موارد شدیدتر کم شدن آب بدن و فشارخون پایین و ... شود.
  • استعمال خارجی روغن کرچک گاهی باعث خارش، کهیر و حساسیت پوستی می شود . برای درمان آن بهتر است منطقه آسیب دیده را با صابون و آب بشویید یا از ترکیب سرکه سیب و آب استفاده کنید.
  • از مصرف روغن کرچک برای کودکان ( به ویژه زیر ۶ سال ) اجتناب کنید.
بیان اعجاز محصول از زبان بزرگان

ایتدا معرفی اجمالی شخص برجسته ای که در مورد محصول سخنانی داشته و سپس بیان مطلب در مورد اعجاز و خواص محصول که بیان داشته است. ایتدا معرفی اجمالی شخص برجسته ای که در مورد محصول سخنانی داشته و سپس بیان مطلب در مورد اعجاز و خواص محصول که بیان داشته است. ایتدا معرفی اجمالی شخص برجسته ای که در مورد محصول سخنانی داشته و سپس بیان مطلب در مورد اعجاز و خواص محصول که بیان داشته است. ایتدا معرفی اجمالی شخص برجسته ای که در مورد محصول سخنانی داشته و سپس بیان مطلب در مورد اعجاز و خواص محصول که بیان داشته است. ایتدا معرفی اجمالی شخص برجسته ای که در مورد محصول سخنانی داشته و سپس بیان مطلب در مورد اعجاز و خواص محصول که بیان داشته است. ایتدا معرفی اجمالی شخص برجسته ای که در مورد محصول سخنانی داشته و سپس بیان مطلب در مورد اعجاز و خواص محصول که بیان داشته است. ایتدا معرفی اجمالی شخص برجسته ای که در مورد محصول سخنانی داشته و سپس بیان مطلب در مورد اعجاز و خواص محصول که بیان داشته است.

نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود را به ما انتقال دهید

درخواست ها، تجربیات، میزان رضایت، انتقادات و پیشنهادات خود را در مورد این محصول با ما در میان بگذاریید. کارشناسان ما در اسرع وقت با شما مخاطب عزیز تماس خواهند گرفت و بسته به نوع درخواست و نیاز شما ، مشاوره مناسب را ارائه خواهند داد.