روغن سیاهدانه

پیامبر اکرم صلی الله علیه و سلم فرمود:
“ما من داء إلا فی الحبه السوداء منه شفاء إلا السام” یعنی هیچ بیماری نیست مگر شفای آن در سیاهدانه است جز مرگ.

سیاهدانه یکی از قدیمی ترین داروهایی است که انسان ها از هزاران سال پیش تا کنون برای درمان بیماری های خود از آن استفاده می کردند. از آن جایی که سیاهدانه به عنوان  درمان تعداد زیادی از بیماریها به کار می رفته آن را دانه ی مبارک نیز می نامیدند.
براستی چرا به روغن سیاهدانه لقب داروخانه داده اند؟
روغن سیاهدانه دارای خواص بی شماری است که با وجود همه این خصوصیات، تقریبا هیچ عارضه ای ندارد.
امروزه برخی  از میکروب های مقاوم به آنتی بیوتیک ها، به خطری جدی برای سلامت عمومی جوامع مختلف تبدیل شده اند و درمان آنها تقریبا غیر ممکن است . ( بیماریهایی مانند ایدز، سل، آنفولانزا، مالاریا، سوزاک و ...)
روغن سیاهدانه از محدود موادی می باشد که قدرت مبارزه با این میکروب ها را دارا است.
تر کیبات ضد سرطانی تیموکینون و تیمو هیدروکینون در این روغن اعجاب انگیز ، وجود دارند. و به خاطر همین ترکیبات شیمیایی خاص و ویژه است که روغن سیاهدانه با مکانیزم های مختلف می تواند از انواع سرطانها جلوگیری کند.
روغن سیاهدانه علاوه بر آن که به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان آلرژی، آسم، دیابت، سردرد، فشارخون بالا و روماتویید تجویز می شود دارای خواص بی نظیری برای پوست نیز می باشد . از آنجمله می توان به  درمان و کاهش آکنه و از بین بردن لکه های پوستی، کاهش چین و چروک و درمان اگزما و پسوریازیس و .... اشاره داشت.
این روغن همچنین تاثیرات شگرفتی در حوزه ی سلامت مو و زیبایی دارا می باشد و برای تقویت موی سر و درمان ریزش مو، تقویت مژه و ابرو ، درمان سفیدی مو ، رفع شوره سر و بسیاری موارد دیگر از آن استفاده می شود.
با این تفاصیر اغراق نیست که بگوییم ، روغن سیاهدانه، روغنی همه کاره و داروخانه ای در منزل شماست.

تولید علمی این محصول در پدربزرگ

روغن سیاهدانه را به روشهای مختلفی می توان استحصال نمود. از دیرباز حکما سعی بر این داشته اند که بصورت مستقیم و بدون افزودن هیچگونه موادی بتوانند روغن این ماده بسیار ارزشمند را بدست آورند. این آرزوی دیرین هم اکنون با آمدن دستگاه های پیشرفته محقق شده است. در روش پرس سرد بصورت کاملا مستقیم و بدون افزودن مواد حلال به دانه و همچنین دمای پایین در فرآیند روغنگیری این امکان بوجود می آید که تمامی خواص ماده اولیه به روغن منتقل شود و محصول نهایی از کیفیت بسیار بالایی برخوردار باشد. ضمن اینکه با توجه به حساسیت مجموعه پدربزرگ در تهیه مواد اولیه مرغوب روغن تولید شده دارای ویژگی های منحصر بفردی می باشد که هم می تواند به مصرف خوراکی و هم مالشی برسد.

خواص محصول

تاثیرات درمانی

  • درمان انواع سرطان
  • درمان سردرد و سینوزیتی
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • تسکین درد مفاصل و عضلات
  • کمک به سلامت کبد 

خواص بهداشتی

  • درمان عفونت ها و قارچ ها
  • مناسب برای ماساژ
  • درمان کورک
  • تسکین دندان درد

عملکرد آرایشی

  • درمان جوش و آکنه
  • درمان شوره سر
  • توقف ریزش مو
  • بهبود وضعیت ظاهری پوست

ارزش غذایی

سفارش محصول

شما می توانید از طریق حساب کاربری خود اقدام به خرید این محصول نمایید.

فصل تولید: تمام فصول سال

بهترین زمان مصرف: یکسال بعد از تاریخ تولید

وضعیت فروش: آماده برای فروش

اندازه و وزن: در اوزان ۱۰۰۰ ، ۵۰۰ ، ۲۵۰ سی سی و ۶۰ سی سی پمپی.


 

با این محصول بیشتر آشنا شوید

سیاهدانه یکی از قدیمی ترین داروهایی است که انسان ها از هزاران سال پیش تا کنون برای درمان بیماری های خود از آن استفاده می کردند. از آن جایی که سیاهدانه به عنوان درمان تعداد زیادی از بیماری ها به کار می رفته آن را دانه مبارک نیز می نامیدند.
روغن سیاه دانه از از دانه های زیره سیاه (Nigella sativa) که متعلق به خانواده ای  از جنس آلاله است بدست می آید.
گیاه زیره سبز بومی مناطق جنوب غربی آسیا ، مدیترانه و آفریقا است ، این گیاه مدت زیادی به عنوان دانه های معطر و طعم دهنده غذا به عنوان ادویه یا حتی دارو گیاهی پرورش داده می شد ، روغن سیاهدانه قبلا ، به نام زیره سبز هم شناخته شده است ، دقت داشته باشید که سیاه دانه ممکن است با زیره واقعی ، یا فلفل سیاه ، کنجد سیاه ، کوهوش سیاه ( گیاه بومی مناطق امریکای شمالی ) اشتباه گرفته شود.
سیاهدانه ، یا شونیز (Nigella Sativa) گیاهی یک‌ ساله و گلدار و بومی جنوب غربی آسیا است. روغن سیاه دانه از دانه های سیاه دانه که در عربی حبه البرکه و در انگلیسی عشق در هوای مه آلود نام دارد، گرفته می شود.
سیاهدانه مزه‌ای تلخ و ادویه‌ای دارد با کمی ته‌ مزه توت فرنگی. از سیاهدانه در شیرینی‌جات و شربت‌ها استفاده می‌شود. خواص روغن سیاهدانه پر شمارند و مثلا عبارت هستند از خواص ضد التهابی ، ضد باکتری ، آنتی‌اکسیدانی ، ضد سرطانی ، ضد قارچی ، ضد هیستامین و ضد ویروسی. تیموهیدروکینون و تیموکینون. ولی به این ها محدود نمی شوند.
سیاه دانه به روش‌های مختلفی استفاده می‌شود. استفاده به‌ عنوان ادویه ، استفاده از روغن آن ، استفاده از کپسول‌های مکمل غذایی حاوی پودر سیاه دانه ، کپسول‌های ژله‌ای و عصاره روغنی سیاه دانه از روش‌های مصرف آن هستند. روغن سیاه دانه منبع خوبی از اسیدهای چرب ضروری و سایر مواد مغذی است.
از سال ۱۹۵۹ تاکنون بیش از ۲۰۰ مطالعه و ۵۰۰ مقاله در مورد خواص روغن سیاه دانه نوشته شده که از درمان میگرن گرفته تا دیابت و برونشیت را شامل می شود. اما در این مقاله تنها به فواید زیبایی روغن سیاه دانه خواهیم پرداخت که تنها یک شاخه کوچکی از فواید این روغن می باشد و باعث می شود تا پوست ، مو و دندان هایی زیبا داشته باشیم.


ترکیبات شیمیایی مواد اولیه بکار رفته در محصول

سیاه دانه از اسیدهای آمینه ، پروتئین ها ، کربوهیدرات‌ها ، روغن‌های فرار و غیرفرار ، آلکالوئیدها ، ساپونین و فیبر تشکیل شده است. کربوهیدرات موجود در سیاه دانه عبارت‌اند از : مونوساکارید آرابینوز ، گلوکز ، رامنوز و زایلوز.  همچنین سیاه دانه محتوی کلسیم ، آهن ، پتاسیم و سدیم است. از جایی‌ که بیشتر افراد از مقادیر بسیار اندک روغن سیاه دانه یا مکمل‌های حاوی عصاره‌ی روغنی آن استفاده می‌کنند ، معمولا مقدار اندکی مواد مغذی از این طریق دریافت می‌کنند.
اسیدهای چرب سیاه دانه را روغن‌های غیرفرار تشکیل می‌دهند. هر قاشق چای‌خوری روغن سیاه دانه محتوی ۴۵ کالری انرژی است که همه‌ آن از چربی‌ها حاصل می‌شود. ۲۲٪ از این چربی‌ها را آلفالینولنیک‌ اسید تشکیل می‌دهد که یک اسید چرب امگا ۳ با خاصیت ضدالتهابی است. ۵۹٪ از این چربی‌ها را نیز آلفالینولئیک‌ اسید که یک اسید چرب امگا۶ است ، تشکیل می‌دهد. با اینکه بیشتر افراد تنها ماهی را به‌عنوان منبع خوب اسیدهای چرب امگا ۳ می‌شناسند ، ولی برخی منابع گیاهی مانند سیاه دانه نیز جزو منابع سرشار از امگا ۳ هستند.
تیموکینون
یک ماده فعال در سیاه دانه است این ماده به دلیل خواص آنتی اکسیدانی ، ضد التهابی و ضد سرطانی شناخته شده است که برای کمک به انسفالومیلیت ، دیابت ، آسم و سرطان زایی گزارش شده است ، جالب توجه است ، تیموکینون به عنوان یک رادیکال آزاد یا رادیکال سوپر اکسید موثر عمل می کند و به سیستم دفاع ضد عفونی سلولی کمک بسیاری می کنند ، زیرا آن ها از کبد در برابر سموم حافظت می شود.
تیمو هیدروکینون
یکی از قوی ترین مهار کننده های استیل کولین استراز طبیعی (AChE) در این سیاره است ، مهار کننده های AChE مواد شیمیایی هستند که فعالیت آنزیم را متوقف می کنند، که مقدار زمان را افزایش می دهد و میزان آتیل کولین انتقال دهنده عصبی در مغز باقی می ماند ، برای نشان دادن مفید بودن آنها ، مهارکننده های استیل کولین استراز دارویی ، از نظر پزشکی ، برای درمان طیف وسیعی از بیماری ها موثر است از جمله :

  • بی حسی
  • بیماری آلزایمر
  • اوتیسم
  • گلوکوم
  • کم خونی
  • میاستنی گراویس
  • شرایط نوروژنیک
  • سندرم تاکیکاردی پستال
  • جنون جوانی
  • بیماری پارکینسون

ارزش غذایی مواد اولیه بکار رفته در تولید محصول

مقدار در هر ۱۰۰ گرم سیاهدانه

انرژی : (کیلوکالری) ۳۴۴
چربی کل : ۱۵ گرم
چربی اشباع : ۰٫۵ گرم
چربی چند اشباع‌ نشده : ۱٫۷ گرم
چربی تک‌ اشباع‌ نشده :    ۱ ۰ گرم
کلسترول  : ۰ میلی گرم
سدیم  : ۸۸  میلی گرم
پتاسیم  : ۱٬۶۹۴ میلی گرم
کربوهیدرات کل : ۲۵ گرم
فیبر غذایی  : ۴۰ گرم
پروتئین  : ۱۶ گرم
ویتامین آ  : ۱۳۵
کلسیم  : ۱٬۱۹۶ میلی گرم
ویتامین دی  : ۰
ویتامین ب۱۲ : ۰
ویتامین ث : ۲۱ میلی گرم
آهن  : ۱۸٫۵ میلی گرم
ویتامین ب۶  : ۰٫۵ میلی گرم


فواید روغن سیاهدانه برای سلامتی

  1. محافظت از سلامت قلب
    کمبود مواد مغذی لازم خطر بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد. تامین مواد مغذی ضروری برای قلب بسیار حائز اهمیت است. روغن سیاه دانه حاوی امگا ۶ و امگا ۹ است که قابلیت ارتجاعی سلول‌های رگ‌های خونی را افزایش می‌دهند، از فشار شریانی پیشگیری می‌کنند، و سطوح قند و کلسترول خون را در بدن کاهش می‌دهند. هم‌چنین فیتواسترول ها موجود در روغن سیاه دانه نیز در این خاصیت تاثیرگذار هستند.
    ۱ ق م روغن سیاهدانه + ۱ ق م عسل خالص = درمان اضطراب و تپش قلب و تنظیم ضربان قلب
  2. کاهش خطر سرطان
    کاهش خطر سرطان نیز از دیگر خواص روغن سیاه دانه برای سلامتی است . تیمو هیدروکینون و تیموکینون موجود در روغن سیاه دانه حاوی خواص ضد تومور هستند. از این رو، جای تعجب ندارد که مصرف روغن سیاه دانه بتواند از طریق کاهش سلول‌های تومور، خطر سرطان را کاهش دهد. سایر خواص مفید روغن سیاهدانه که قدرت این روغن را در برابر سرطان افزایش می‌دهند شامل خواص ضد متاستاز، ضد التهابی هستند.
    برای درمان سرطان روده بزرگ
    این سرطان رشد یافته را می توان با استفاده ازعصاره سیاه دانه به راحتی متوقف کرده و از مصرف داروهای شیمیایی مضر در امان ماند. استفاده از روغن سیاهدانه از طریق تقویت دستگاه ایمنی بدن میتواند رشد سلول های سرطانی را مهار نماید. استفاده موضعی از روغن سیاهدانه باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان پوست نیز می شود.
    مبارزه علیه سلول‌های سرطانی خون
    خواص ضد رشد سلولی موجود در روغن سیاه دانه بر سلول‌های" میلوبلاست "سرطانی خون تاثیر می‌گذارند. به علاوه، تیموکینون موجود در روغن سیاه دانه نیز در این خاصیت مشارکت دارد.
  3. محافظت از سلامت کبد
    سموم و محصولات زائد بدن که داخل کبد جمع می‌شوند، تاثیرات مخربی برای بدن به همراه دارند، و باعث بروز مشکلات بسیاری برای سلامتی می‌شوند. کبد نقش مهمی در گوارش چربی ایفا می‌کند؛ چربی حاوی سموم فراوانی است. کبد از انباشت سموم مضر در بدن پیشگیری می‌کند. با وجود این، کارکرد کبد ممکن است به دلیل برخی عوامل شامل مصرف بیش از اندازه‌ی آنتی‌بیوتیک‌ها و سایر داروها کاهش یابد. روغن سیاهدانه در محافظت از سلامت کبد موثر است و از کاهش کارکرد کبد پیشگیری می‌کند، زیرا این روغن قادر است سموم و پسماندهای شیمیایی را از بدن دفع کند.
    به روغن سیاهدانه در حال جوش ، غنچه های برگ های بید اضافه کرده و پیش از خواب از این محلول به اندازه ۱ ق م مصرف شود.
    پودر سیاهدانه را با آلوئه ورا و عسل مخلوط کرده و هر صبح ناشتا به مدت ۱ هفته به اندازه ۱ ق م مصرف شود.
  4. کمک به درمان دیابت
    سیاهدانه یکی از معدود مواد غذایی است که باعث جلوگیری از هر۲ نوع دیابت می شود در واقع سیاهدانه پایداری گلوکز را افزایش می دهد و به اندازه متفورمین موثر است. کمک به درمان دیابت یکی دیگر از خواص روغن سیاه دانه است . بیماران مبتلا به دیابت‌های نوع ۱ و نوع ۲ باید روغن سیاهدانه را به رژیم غذایی‌ شان اضافه کنند.
    مصرف روزانه ۲ گرم روغن سیاهدانه می‌تواند به کاهش مقاومت به انسولین، کاهش گلوکز ناشتا، و کاهش هموگلوبین گلیکوزید کمک کند و عملکرد سلول بتا را افزایش دهد.
  5. کمک به کاهش وزن
    خواص ضد التهابی روغن سیاه دانه به درمان چاقی مفرط و کاهش وزن کمک می کند. بعلاوه استفاده از روغن سیاهدانه باعث کاهش اشتها ، دفع سموم از بدن، تنظیم سطوح گلوکز خون و تنظیم تری گلیسرید می شود.
    اضافه کردن سیاهدانه به رژیم کم کالری باعث لاغری بیشتری نسبت به رژیم کم کالری بدون روغن سیاهدانه می شود.
    روغن سیاهدانه +  زردچوبه باعث کاهش وزن می شود و خطر ابتلا به دیابت را نیز کاهش می دهد.
  6. کاهش فشار خون
    مصرف مرتب روغن سیاه دانه می‌تواند به کاهش خطر بیماری فشار خون بالا کمک کند. فشار خون بالا به بیماری‌های قلبی و عروقی نظیر سکته‌ی مغزی و سکته‌ی قلبی منجر می‌شود.
    ۲ بار در روز ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلی گرم اگر عصاره سیاهدانه مصرف شود طی مدت ۲ ماه می تواند فشار خون بالا را درمان کند.
  7. بهبود گوارش
    استفاده از روغن سیاه دانه می‌تواند گوارش را بهبود ببخشد. استفاده از این روغن یکی از درمان‌های خانگی فوق‌العاده برای مشکلات گوارشی مختلفی از قبیل استفراغ، اسهال، سوءهاضمه، قاعدگی دردناک، و آمنوره به شمار می‌آید.
    برای درمان اسهال ۱ ق غ سیاهدانه آسیاب شده را با ½ استکان عصاره تره تیزک (شاهی ) مخلوط کرده پس از صرف غذا مصرف نمایید.
  8. .ضد زخم معده
    مصرف روغن سیاهدانه با خواص ضد زخم معده‌ی موجود در آن، می‌تواند از رشد هلیکوباکتر پیلوری پیشگیری کند. تیموکینون موجود در روغن سیاهدانه دارای قابلیت محافظت از مجاری گوارشی در برابر آسیب‌ها و بیماری‌ها است.
    مصرف روغن سیاهدانه فرایند گوارش را بهبود می‌بخشد و به خروج گاز از معده کمک می‌کند.
    ترکیب یک قاشق چای خوری آب زنجبیل و یک قاشق چای خوری روغن سیاهدانه درمان خانگی بسیار موثری برای ناراحتی معده و حالت تهوع به شمار می‌رود.
  9. درمان سرماخوردگی و آنفولانزا
    روغن سیاهدانه می‌تواند آنفولانزا و سرماخوردگی را درمان کند، زیرا حاوی خواص ضد باکتری، ضد ویروسی، و ضد التهابی است. این روغن هم‌ چنین گلو درد و تب را نیز درمان می‌کند.
    برای درمان سریع سرماخوردگی می توان از معجون سیاهدانه و عسل استفاده کرد.
  10. کاهش سرگیجه
    وقتی به سرگیجه دچار می‌شوید، فقط کافی است مقداری روغن سیاهدانه را روی گردن و گونه‌ های‌ تان بمالید.
    ۱ ق م عسل + چند قطره روغن سیاهدانه را صبح ناشتا به مدت حداقل ۱۱ روز مصرف کنید و اثرات آن را ببینید.
  11. مفید برای مثانه و پروستات و بی اختیاری ادرار
    استفاده از روغن سیاهدانه می‌تواند باعث افزایش تولید ادرار شود که همین مسئله به بهبود قابل توجه کارکرد و سلامتی پروستات منجر می‌شود.
    برای درمان بی اختیاری ادرار، پوست تخم مرغ شسته شده را با حرات کمی تفت داده و با مقداری سیاهدانه کوبیده از این مخلوط به اندازه ۱ ق چ در ۱ لیوان شیر ریخته و صبح وشب به مدت ۱ هفته مصرف کنیید.
  12. مفید برای گرفتگی سینه و تسکین سرفه
    گرفتگی سینه ناخوشایند است و می‌تواند باعث بعضی شرایط بد مانند ذات‌الریه یا برونشیت شود. بهتر است که قبل از درمان، از بروز آن جلوگیری‌کنید. برای کاهش خطر گرفتگی سینه می‌توانید هرروز غرغره‌ کنید، روزانه بخور بگیرید.
    برای جلوگیری از گرفتگی سینه، می‌توانید یک قاشق چایخوری روغن سیاهدانه را دوبار در روز مصرف‌ کنید. می‌توانید برای بهتر شدن مزه، مقداری عسل به آن اضافه‌کنید
    تسکین سرفه
    سرفه در اثر التهاب برونشیا نایژه‌ ها ایجاد می‌شود. وقتی به سرفه مبتلا می‌شوید، تنفس برای‌ تان دشوار می‌شود. خواص ضد التهابی روغن سیاهدانه، این روغن را به یکی از موثرترین درمان‌ های خانگی برای سرفه تبدیل کرده‌اند. به علاوه، این روغن می‌تواند علیه ویروس‌ها و باکتری‌ها مبارزه کند.
  13. بهبود علائم آسم
    روغن سیاهدانه به بهبود علائم آسم کمک می‌کند. بیماران مبتلا به آسم باید مصرف روغن سیاهدانه را در رژیم غذایی‌شان قرار دهند. به علاوه، مصرف روغن سیاهدانه به بهبود کارکرد تنفسی، و پیشگیری از بیماری‌های تنفسی نیز کمک می‌کند. روغن سیاهدانه یکی از موثرترین درمان‌های خانگی برای علائم رینیت یا التهاب مخاطبینی نظیر آبریزش بینی، خارش، گرفتگی بینی، و عطسه است.
    می توان برای درمان آسم سیاهدانه و آویشن مصرف کرد و یا نوشیدن آب جوش به همراه عصاره سیاهدانه
  14. تسکین درد آرتروز و روماتیسم مفصلی
    روغن سیاهدانه حاوی تیموکینون است که اثرات ضد پوکی استخوان دارد. از این رو، جای تعجب نیست که روغن سیاهدانه را به عنوان یکی از موثرترین درمان‌های خانگی برای آرتروز و پوکی استخوان بشناسیم. تیموکینون موجود در روغن سیاهدانه باعث تسکین درد بیماران مبتلا به روماتیسم مفصلیمی‌ شود. مالیدن روغن سیاهدانه به شکل قابل توجهی باعث کاهش درد مفاصل، خشکی مفاصل در صبح و تورم می‌شود.
  15. کمک به درمان زوال عقل و بیماری پارکینسون
    زوال عقل و بیماری پارکینسون از جمله بیماری‌هایی هستند که با کهولت سن در ارتباط‌اند. بیماران مبتلا به زوال عقل و پارکینسون به شکل جدی دچار از دست رفتن حافظه می‌شوند و این مشکل بر فعالیت‌های روزانه‌شان تاثیر می‌گذارد. استفاده از روغن سیاهدانه به پیشگیری از رشد بیش‌تر زوال عقل و بیماری پارکینسون کمک می‌کند. ترکیبات فعال موجود در روغن سیاهدانه دارای قابلیت پیشگیری از وارد آمدن آسیب‌ به سلول‌های عصبی هستند.

خواص سیاه دانه

  • سرشار از آنتی‌ اکسیدان‌ ها
  • کاهش کلسترول
  • خاصیت ضدسرطان
  • محافظت از سلامت قلب
  • نابودی باکتری‌های مضر
  • کاهش التهابات
  • محافظت از کبد
  • تنظیم قند خون
  • پیشگیری از زخم معده
  • درمان سرطان پانکراس
  • درمان پرفشاری خون
  • استفاده آسان در رژیم غذایی
  • کمک به کاهش وزن
  • بهبود گوارش
  • درمان سرماخوردگی و آنفولانزا
  • کاهش سرگیجه
  • مفید برای مثانه و پروستات و بی اختیاری ادرار
  • مفید برای گرفتگی سینه و تسکین سرفه
  • بهبود علائم آسم
  • تسکین درد آرتروز و روماتیسم مفصلی
  • کمک به درمان زوال عقل و بیماری پارکینسون

فواید روغن سیاه دانه برای پوست

  • استعمال موضعی
  • درمان سرفه های سرد ناشی از سرما، درد سینه و تنگی نفس
  • درمان لک و پیس صورت
  • درمان گرفتگی های عضوی یا روده ها ، دفع باد
  • رفع خال ، زگیل ، ترک پوست بدن ، پیسی ، پسوریازیس و اگزمای ترشح دار ( که باید با کمی سرکه مخلوط شود)
  • درمان فلج ، درد سرد مفاصل ، خواب رفتگی دست و پا و خستگی ها ی مزمن
  • مالیدن ( و نیز خوردن) روغن مخلوط با روغن زیتون و کندر برای افزایش نیروی جنسی مفید است.
  • چکاندن روغن در بینی گرفتگی بینی را باز می کند و در فلج عصب صورتی موثر است.
  • استعمال آرایشی و بهداشتی
  • درمان آکنه
  • درمان کورک و کفگیرک
  • بهبود وضعیت ظاهری پوست
  • درمان مشکلات پوستی نظیر پسوریازیس و اگزما
  • نرم کننده طبیعی پوست
  • کاهش چین و چروک پوست صورت
  • فواید روغن سیاهدانه برای مو
  • توقف ریزش مو
  • خلاصی از شر شوره‌ی سر
  • رطوبت رسانی به مو
  • درمان سفیدی مو
  • تقویت مژه و ابرو
  • تقویت ریش
  • استفاده خوراکی
  • خوردن روغن سیاه دانه به دفع سنگهای ادراری ، سوزش ادرار و بزرگی پروستات موثر است.
  • میزان مصرف خوراکی در سرد مزاجان تا ۸ گرم در روز و در گرم مزاج ها تا ۲ گرم است.

مضرات یا عوارض سیاهدانه

  • مراقب مصارف دارویی این روغن باشید
    مصرف روغن سیاهدانه به صورت خوراکی به مقدار کم ، بی‌خطر است. ولی شواهدی وجود دارند که نشان می‌دهند مالیدن روغن سیاهدانه بر روی پوست می‌تواند باعث ایجاد جوش‌های حساسیتی (آلرژیک) شود.
  • زنان باردار و مادران شیرده مراقب باشند
    زنان باردار و مادران شیرده نباید از روغن سیاهدانه به مقدار زیاد و به عنوان یک داروی گیاهی استفاده کنند ، زیرا ممکن است خطرناک باشد. روغن سیاهدانه انقباضات رحمی را متوقف یا کُند می‌کند.
  • مضر برای قند خون پایین
    پیش از مصرف روغن سیاهدانه سطوح قند خون‌تان را به دقت بررسی کنید. کسانیکه در بدن‌شان دارای سطوح پایین قند خون هستند ، نباید روغن سیاهدانه مصرف کنند.
  • تداخل دارویی
    ممکن است روغن سیاهدانه باعث افزایش تاثیر برخی از داروها مانند متوپرولول و وارفارین شود.
  • درماتیتتماسی
    یکی از عوارض جانبی بالقوه‌ سیاهدانه بروز درماتیتتماسی است. درماتیتتماسی نوعی واکنش آسیب‌ زا در برابر آلرژن‌ ها یا مواد تحریک‌ کننده است. تنها لمس سیاهدانه می‌تواند موجب بروز جوش‌های قرمز در پوست برخی افراد شود. معمولا این جوش‌ ها با خارش پوست همراه هستند.  همچنین ممکن است در محل تماس علائمی مانند تاول زدن ، درد و حساسیت پوستی نیز مشاهده شود.
  • فشارخون پایین
    مرکزسرطان  “Memorial Sloan-Kettering”  هشدار داده که سیاهدانه می‌تواند فشار خون را تا نقطه‌ کم‌ فشاری خون کاهش دهد.
    این وضعیت زمانی‌ که از داروهای کاهنده‌ فشار خون یا داروهای مدر استفاده کنید ، حساسیت بیشتری پیدا می‌کند.
    فشار خون پایین می‌تواند مانع از انتقال اکسیژن به مغز شود و موجب بروز خستگی ، حالت تهوع ، تاری دید ، تنفس کم‌ عمق ، سرگیجه و کاهش هوشیاری شود. کاهش بسیار شدید فشار خون می‌تواند زندگی فرد را تهدید کند.
  • مقدار مصرفی سیاهدانه
    مقدار مناسب مصرف سیاهدانه ۱ یا ۲ قاشق چای‌‌ خوری روغن سیاهدانه یا ۲ عدد کپسول آن در روز است. کپسول‌های سیاهدانه معمولا محتوی ۱۰۰۰ میلی‌گرم از آن هستند.
    مصرف سیاهدانه به‌ ندرت موجب بروز عوارض جانبی می‌شود ، اما در مطالعه‌ای که بر روی موش‌ها صورت گرفت ، مقادیر بالای آن باعث اختلالا تت کلیه و کبد شد.

بیان اعجاز محصول از زبان بزرگان

روغن سیاه دانه از دیدگاه طب سنتی ( از منظر کتاب مخزن الادویه حکیم عقیلی شیرازی خراسانی)

  • اسامی : ﻟﻐﺖ ﻓﺎرﺳﯽ اﺳﺖ و ﺷﻮﻧﻮز و ﺳﯿﺎهداﻧﻪ ﻧﯿﺰ و ﺑﻪ ﻋﺮﺑـﯽ ﺣﺒﮥاﻟﺴﻮدا و ﺑﻪ ﯾﻮﻧﺎﻧﯽ ﺳـﻨﻮ و دﯾﺴـﻘﻮرﯾﺪوس ﺷـﻨﻮن ﮔﻔﺘـﻪ و ﺑـﻪ ﻫﻨﺪی ﮐﻠﻮﻧﺠﯽ ﻧﺎﻣﻨﺪ.
  • ﻣﺎﻫﯿﺖ آن : ﺗﺨﻢ ﻧﺒﺎﺗﯽ اﺳﺖ ﺷﺒﯿﻪ ﺑـﻪ رازﯾﺎﻧـﻪ و از آن درازﺗـﺮ و ﺑﺎرﯾﮏ ﺗﺮ و ﮔﻞ آن زرد ﻣﺎﯾﻞ ﺑﻪ ﺳﻔﯿﺪی و ﺑـﻨﻔﺶ ﻧﯿـﺰ ﻣـﯽﺷـﻮد و ﺑﺮگآن ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﺑﺮگ زﺑﺎن در ﻗﻔﺎ و ﺗﺨﻢ آن درﻏﻼﻓـﯽ ﺑﺰرﮔﺘـﺮ ازﻏﻼف ﺑﺰراﻟﺒﻨﺞ و ﺗﺨﻢ آن ﻗﺮﯾﺐ ﺑﻪ ﻣﻘﺪار اﻧﯿﺴﻮن و ﺳﯿﺎه ﺗﻨﺪ ﺑـﻮ و ﻣﻐﺰ آن ﺳﻔﯿﺪ وﻗﻮت آن ﺗﺎ ﻫﻔﺖ ﺳﺎل ﺑﺎﻗﯽ ﻣﯽﻣﺎﻧﺪ.
  • ﻃﺒﯿﻌﺖ آن : در ﺳﯿم ﮔﺮم و ﺧﺸﮏ.
  • اﻓﻌﺎل وﺧﻮاص آن : ﻣﺴﺨﻦ و ﻣﺠﻔﻒ رﻃﻮﺑﺎت و ﻣﻨﻀـﺞ و ﻣﻘﻄـﻊ اﺧﻼط وﺟﺎﻟﯽ و ﻣﺪر ﺷﯿﺮ و ﺑﻮل و ﺣﯿﺾ و ﻣﺴﻘﻂ ﺟﻨﯿﻦ زﻧـﺪه و ﻣﺮده و ﻣﺸﯿﻤﻪ و ﺗﺮﯾﺎق ﺳﻤﻮم ﺑﺎرده ﺷﺮﺑﺎ ًو ﺑﺨﻮراً و ﺣﻤﻮﻻ ًﺑﺎ دﻫـﻦ ﺳﻮﺳﻦ* .اﻋﻀﺎء اﻟﺼﺪر و اﻟﻐﺬاء واﻟﻨﻔﺺ وﻏﯿﺮﻫـﺎ *ﺟﻬـﺖ ﺳـﺮﻓﻪ ﺑﺎرده و درد ﺳﯿﻨﻪ و واﻧﺘﺼﺎب ﻧﻔﺲ و ﻗﯽ اﻟﻤﺪه و ﻏﺜﯿﺎن و اﺳﺘﺴﻘﺎ و ﯾﺮﻗـﺎن و ﺳـﭙﺮز و ﻗـﻮﻟﻨﺞ رﯾﺤـﯽ ﺷـﺮﺑﺎ ًو ﺿـﻤﺎداً ﻧـﺎﻓﻊ و ﻣـﺪاوﻣﺖ ﺧﻮردن آن ﻫﺮ ﺻﺒﺎح ﻣﺪر ﺑﻮل و ﺣﯿﺾ و ﺷﯿﺮ و ﺑـﺎ روﻏـﻦ ﺟﻬـﺖ ﺳﺮخ ﮐﺮدن رﺧﺴﺎره و ﺗﺼﻔﯿﻪ ﺑﺸﺮه و ﺑﺎ ﺳﺮﮐﻪ ﺟﻬﺖ اﺧﺮاج اﻗﺴﺎم ﮐﺮم ﻣﻌﺪه ﺷﺮﺑﺎ ًو ﺿﻤﺎداً و ﯾﮏ ﻣﺜﻘﺎل ﺗﺎ دو درمآن ﺗﺎ ﺳـﻪ درم ﺑـا آب ﻧﯿﻢ ﮔﺮم ﺟﻬﺖ ﺳﮓ دﯾﻮاﻧﻪ ﮔﺰﯾـﺪه و رﺗـﯿﻼ و ﺑـﺎ ﺳـﮑﻨﺠﺒﯿﻦ ﺟﻬﺖ ﺗﺐرﺑﻊ ﺑﻠﻐﻤﯽ ﮐﻬﻨﻪ و ﺑﺎ آب وﻋﺴﻞ ﺟﻬﺖ ﻧﻔﺲ اﻻﻧﺘﺼـﺎب و ﺗﻔﺘﯿﺖ ﺳﻨﮓ ﮔﺮده و ﻣﺜﺎﻧﻪ و ﺗﺒﻬﺎی ﻣﺰﻣﻨﻪ و ﺑـﺎ ﻧﻄـﺮون ﺟﻬـﺖ ﻋﺴﺮاﻟﺒﻮل و ﺳﻮﺧﺘﻪ آن ﺟﻬﺖ ﺑﻮاﺳﯿﺮ ﺧﺼﻮﺻـﺎ ًﮐـﻪ ﺑـﺎ رب ﻣـﻮرد ﺑﻨﻮﺷﻨﺪ ﺑﯿﻌﺪﯾﻞ و ﺑﻮﯾﯿﺪن ﺧﺎم آن و ﯾﺎ در ﺳﺮﮐﻪ ﺧﯿﺴﺎﻧﯿﺪه آن ﯾـﮏ ﺷﺐ در ﺻﺮه ﺑﺴﺘﻪ و ﺑﻪ دﺳﺘﻮر ﺳﻌﻮط در ﺳﺮﮐﻪ ﺧﯿﺴﺎﻧﯿﺪه آن ﯾﮏ ﺷﺐ و ﺻﺒﺢ ﺳﺎﯾﯿﺪه ﺟﻬﺖ درد ﺳﺮ ﺑﺎرد ﻣﺰﻣﻦ و ﺗﻔﺘﯿﺢ ﺳﺪه ﺧﯿﺸﻮم و زﮐﺎم و ﻧﺰﻟﻪ و ﻟﻘﻮه ﺑﻐﺎﯾﺖ ﻧﺎﻓﻊ و ﺑﯿﻌﺪﯾﻞ و ﭼﻮن ﻫﻔﺖ ﻋﺪد داﻧﻪ آن را در ﺷﯿﺮ زﻧﺎن ﺑﺨﯿﺴﺎﻧﻨﺪ ﯾﮏ ﺳﺎﻋﺖ و ﺑﺴﺎﯾﻨﺪ و در ﺑﯿﻨﯽ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﯾﺮﻗﺎن داﺷﺘﻪ و ﭼﺸﻤﻬﺎی او زرد ﺷﺪه ﺑﺎﺷﺪ ﻗﻄﻮر ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ ﺑﻐﺎﯾـﺖ ﻧﺎﻓﻊ و زاﯾﻞ ﺳﺎزد ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﻗﻮت ﺗﻔﺘﯿﺤﯽ ﮐﻪ دارد و ﺳﻌﻮط ﻣﺴﺤﻮق آن ﺑﺎ دﻫﻦ اﯾﺮﺳﺎ ﺟﻬﺖ اﺑﺘﺪای ﻧﺰول آب در ﭼﺸﻢ ﻧﺎﻓﻊ و ﺑﻪ دﺳـﺘﻮر ﺑﺎ اﮐﺘﺤﺎل اﺳﺘﻌﻤﺎل آن ﺟﻬﺖ ﻧﺰول در اﺑﺘﺪا و ﮐﻤﺎد ﮔـﺮم ﮐـﺮده آن ﺑﺮ ﺳﺮ ﺟﻬﺖ زﮐﺎم و ﺑﺮ ﺳﺎﯾﺮ اﻋﻀﺎ ﺟﻬﺖ ﺗﺤﻠﯿﻞ رﯾﺎح ﺳﺮﯾﻊ اﻻﺛﺮ و ﻣﻀﻤﻀﻪ ﻣﻄﺒﻮخ آن ﺑﺎ ﺳﺮﮐﻪ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ و ﯾﺎ ﺑﺎ ﭼﻮب ﺻﻨﻮﺑﺮ ﺟﻬـﺖ درد دﻧﺪان ﺑﺎر دو ﺿﻤﺎد آن در ﭘﯿﺶ ﺳـﺮ ﺟﻬـﺖ ﻣﻨـﻊ و ﺳـﺪ ﺗﻨـﺎﻟﯽ ﻧﺰﻻت ﻣﺰﻣﻨﻪ و رﻓﻊ درد ﺳﺮ ﺑﺎر دو ﺗﻔﺘﯿﺢ ﺳﺪه ﺧﯿﺎﺷﯿﻢ و ﺑﺎ ﺳـﺮﮐﻪ ﺧﻤﺮ و ﯾﺎ اﻧﮕﻮری ﺟﻬﺖ ﺛﺂﻟﯿﻞ و رﻓـﻊ ﺧـﺎل و ﺗﻘﺸـﺮ ﺟﻠـﺪو درد ﻣﻔﺎﺻﻞ و ﺑﻬﻖ و ﺑﺮصوﺳﻌﻔﻪ و ﻗﻮﺑﺎ و ﺑﺎ ﺑﻮل اﻃﻔﺎل ﺟﻬﺖ ﺗﺤﻠﯿـﻞ اورام ﺻﻠﺒﻪ و ﺛﻮاﻟﯿﻞ و ﺧﺎل ﻣﺠـﺮب و ﺑـﺎ آب ﺣﻨﻈـﻞ ﺗـﺮ ﮐـﻪ ﺑـﺮاﻃﺮاف ﻧﺎف ﻃﻼ ﮐﻨﻨﺪ ﺟﻬﺖ اﺧﺮاج ﺣﺐاﻟﻘﺮع ﻗﻮیا ﻻﺛﺮ و ﺑـﺎ آب ﺷﯿﺢ ﺟﻬﺖ اﺧﺮاج ﺣﯿﺎت ﺑﻪ ﻗﻮت ﺗﻤﺎم و ﺳﺎﯾﯿﺪه آن ﺑﺎ ﺧﻮناﻓﻌﯽ و ﯾﺎ ﺧﻮن ﺧﻔﺎش و ﯾﺎ ﺧﻮن ﺧﻄﺎف ﺟﻬﺖ وﺿـﺢ ﺑﻐﺎﯾـﺖ ﻣـﺆﺛﺮ و ﺑـﺎ ﻋﺴﻞ و روﻏﻦ ﺟﻬﺖ درد رﺣﻢ و وﺟﻊ آن در ﺣﯿﻦ ﻧﻔﺎس و ﺑﺎ روﻏﻦ ﮔﻞ ﺳﺮخ ﺟﻬﺖ اﻧﻮاع ﺟﺮب و ﺿﻤﺎد ﺳﻮﺧﺘﻪ آن ﺑﺎ ﻣﻮم ﮔﺪاﺧﺘـﻪ و روﻏﻦ ﺳﻮﺳﻦ و ﯾﺎ ﺣﻨﺎ و ﻣﺎﻧﻨﺪ آن ﻫﺮ دو ﺑﺮ ﺳﺮ ﺻـﺎﺣﺐ ﻗـﺮع ﮐـﻪ ﺑﻪ ﻓﺎرﺳﯽ ﮐﻞ ﻧﺎﻣﻨﺪ ﻣﻔﯿﺪو ﻣﺎﻧﻊ رﯾﺨﺘﻦ ﻣﻮ ی آنور و ﯾﺎﻧﻨﺪه آﻧﺴـﺖ ﺑﻪ ﺷﺮط ﻣﺪاوﻣﺖ و ﺿـﻤﺎد اﻧـﺪک ﺑﺮﯾـﺎن ﮐﻮﺑﯿـﺪه آن ﺑـﺎ ﮔـﻼب ﺟﻬﺖ زﺧﻢﻫﺎی ﺳﻮداوی ﺳﺎق ﭘﺎ ﻣﺠﺮبوﺑـﺎ ﺑـﻮل ﺻـﺒﯿﺎن ﺟﻬـﺖ ﻗﺮوح ﺷﻬﺪﯾﻪ ﺳﺮ و ﺳﺎﯾﺮ ﻗﺮوح ﺑﺎرده رﻃﺒﻪ وﻗﻄﻮر ﺑﻮ داده ﮐﻮﺑﯿـﺪه ﺟﻮش داده آن ﺑﺎ روﻏﻦ زﯾﺘﻮن و ﺻﺎف ﮐﺮده ﺑﻪ ﻗﺪر ﺳﻪ ﭼﻬﺎر ﻗﻄﺮه در ﺑﯿﻨﯽ ﺟﻬﺖ رﻓﻊ زﮐﺎم ﮐﻪ ﺑﺎ ﻋﻄﺴـﻪ ﺑﺴـﯿﺎر ﺑﺎﺷـﺪ ﻣﺠـﺮب و ﺑـﺎ روﻏﻦ ﺣﺒﮥاﻟﺨﻀﺮا در ﮔﻮش ﺟﻬﺖ ﺗﻔﺘﯿﺢ ﺳﺪه و رﻓـﻊ رﯾـﺎح و درد آن ﻧﺎﻓﻊ و دﺧﺎن آن ﮔﺮﯾﺰاﻧﻨﺪه ﻫﻮام و اﮐﺜﺎر ﺷﺮﺑﺖ ﺷـﻮﻧﯿﺰﻣـﻮرث.
  • ﻣﺼﻠﺢ آن : ﻣﺼﻠﺢ آن در ﺳﺮﮐﻪ ﺧﯿﺴﺎﻧﯿﺪن آن ، ﺧﻨﺎق ﻣﺤﺮورﯾﻦ و ﺳﺪر.
  • ﻣﺼﻠﺢ آن : ﻣﺼﻠﺢ آن ﮐﺜﯿﺮا ، ﻣﻀﺮ ﮔﺮده.
  • ﻣﻘﺪار ﺷﺮﺑﺖ آن : ﺗﺎ دو درم درﻣﺒﺮودﯾﻦ و در ﻣﺤﺮورﯾﻦ ﺗـﺎ ﻧـﯿﻢ درم و ﺑﺪلآ ناﻧﯿﺴﻮ نو ﻧﺼﻒ و زنآن ﺗﺨﻢ ﺷـﺒﺖ و روﻏـﻦ آن ﺑـﺎ روﻏﻦ زﯾﺘﻮن و ﮐﻨﺪر ﺟﻬﺖ اﻋﺎده ﺑﺎه ﻣﺄﯾﻮﺳﯿﻦ ﺷﺮﺑﺎ ًو ﻃﻼء ﺠﺮب داﻧﺴﺘﻪاﻧﺪ و روﻏﻦ آن ﮐﻪ ﺑﻪ ﻗﺮع ﻣﻌﮑﻮس ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷـﻨﺪ ﻃـﻼء بـ ﺮاﻋﻀﺎی ﺗﻨﺎﺳﻞو ﮐﻤﺮ ﺟﻬﺖ آوردن ﻧﻌﻮظ ﺑﯿﻌﺪﯾﻞ و راﻓـﻊ دردﻫـﺎی ﺑﺎرده و ﺳﺴﺘﯽ اﻋﺼﺎب و ﺳﺪه آن و ﺑﻪ دﺳﺘﻮر آﺷﺎﻣﯿﺪن آن ﺑﺎ اﺷـﯿﺎی ﻣﻨﺎﺳﺒﻪ ﺟﻬﺖ اﻣﻮر ﻣﺬﮐﻮره ﺳﺮﯾﻊ اﻻﺛﺮ و ﻗﺮﺷﯽ ﮔﻔﺘـﻪ ﻧﺒـﺎت آن را ﭼﻮن در ﻏﺪﯾﺮ اﻧﺪازﻧﺪ ﻣﺎﻫﯿﺎن آن ﺑﺎﻻی آب آﯾﻨﺪ و ﮔﻮﯾﻨﺪ ﻧـﻮﻋﯽ از ﺗﺪﺑﯿﺮ آن ﻗﯽ ﮐﺮدن و آﺷﺎﻣﯿﺪن ﺷﯿﺮ و ﺳﺎﯾﺮ ، آن ﺧﻨﺎق و ﻏﺜﯿﺎن آورد ﺗﺪاﺑﯿﺮ ﮐﻨﺪش ﺧﻮرده اﺳﺖ.
نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود را به ما انتقال دهید

درخواست ها، تجربیات، میزان رضایت، انتقادات و پیشنهادات خود را در مورد این محصول با ما در میان بگذاریید. کارشناسان ما در اسرع وقت با شما مخاطب عزیز تماس خواهند گرفت و بسته به نوع درخواست و نیاز شما ، مشاوره مناسب را ارائه خواهند داد.